Proizvodi
Vaša Korpa
OBAVEŠTENJE ! Od 01.04.2023 Carp Mania prelazi isključivo na online poslovanje.

Serie Walter RACER Salty 1kg

Serie Walter RACER Salty 1kg
Serie Walter RACER Salty 1kg
559.00RSD
Bez PDV-a: 559.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 3653
Dodaj

Serie Walter RACER Salty 1kg Potpuno nova prihrana koja u osnovi nije slatka već slana i kao takva najbolje radi u onim danima kada je ribolov težak i kada se riba ne hrani intezivno.
Njena struktura je takva da se u zavisnosti od dodane vode i zemlje može koristiti u svim uslovima, od umereno dubokih stajaćih voda do reka sa jačim tokom.
Ciljana riba je pre svega deverika i krupatica, ali se može savršeno koristiti i za sve vrste šaranskog pecanja, gde prihrana mora nositi veću količinu živih mamaca i semenja.

  Sa mnogim titulama koje je osvojio na svetskim i evropskim prvenstvima  Walter Tamas je jedan od vodećih ribolovaca takmičara na nacionalnom i međunarodnom nivou. Uz kreativnost i iskustvo stečeno u 20 godina takmičarskog ribolova on je konačno stvorio svoju paletu primama i mamaca. Serija praškastih prihrana RACER je kao što samo ime govori dizajnirana za takmičarski ribolov i zadužena je za brojne osvojene medalje. 

Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima.