Meni
Vasa Korpa

Shimano bolonjez štapovi

Skoro da nema ribolovca koji nije čuo za brand Shimano,a većina je imala ili i dalje ima bar jedan njihov proizvod u svom asortimanu. Japanska kompanija osnovana od strane Shozaburo Shimano davne 1921. godine sa ciljem da budu najbolji u onome što rade i to su i dokazali. Bilo da je to oprema za bicikle koja je ujedno bila njihova osnovna delatnost sve do 1970. godine kada ulaze na tržište ribolovacke opreme i pribora i ubrzo ga osvajaju. Shimano danas nudi čitav dijapazon opreme za ribolov i to za gotovo sve tehnike ribolova,a u svim segmentima su sam vrh ponude.

Naša ponuda sadrži: Shimano šaranske mašinice,Shimano šaranski štapovi,Simano bolonjez stapovi,Shimano takmičarski štapovi-teleskopi,Shimano feeder stapovi,Shimano mašinice za varaličarenje,Shimano match i feeder mašinice. Kompletan program Shimano proizvoda koji nudimo i koji se iz dana u dan širi možete pogledati na sledećem linku

SHIMANO

Brend: Shimano Sifra proizvoda: 1614
Shimano Catana EX TE5 GT Akcija i doživljaj rukovanja sa ovim bolonjezom je izuzetan. Lagan za rukovanje čak i u većim dužinama, model sa akcijom 5 ima veliku brzinu vrha štapa i snagu u srednjem delu za bolju kontrolu krupnije ribe.Svi modeli su opremljeni sa Shimano držačem mašinice i PacBay provo..
12,590.00RSD
Bez PDV-a:12,590.00RSD
Shimano Nexave AX TE GT 7 H
-23 %
Brend: Shimano Sifra proizvoda: 1401
Shimano Nexave AX TE GT 7 H  Ekstremna snaga i čvrstina su dve glavne odlike ovog veoma svestranog bolonjez štapa koji je pogodan za različite tehnike težeg ribolova kao što su ribolov sa stena,ribolov šarana i predatora . NEXAVE AX TE GT..
8,790.00RSD 11,390.00RSD
Bez PDV-a:8,790.00RSD
Prikaz 1 do 2 od 2 (1 Strana)