Proizvodi
Vaša Korpa
OBAVEŠTENJE ! Od 01.04.2023 Carp Mania prelazi isključivo na online poslovanje.

Shimano bolonjez štapovi

Skoro da nema ribolovca koji nije čuo za brand Shimano,a većina je imala ili i dalje ima bar jedan njihov proizvod u svom asortimanu. Japanska kompanija osnovana od strane Shozaburo Shimano davne 1921. godine sa ciljem da budu najbolji u onome što rade i to su i dokazali. Bilo da je to oprema za bicikle koja je ujedno bila njihova osnovna delatnost sve do 1970. godine kada ulaze na tržište ribolovacke opreme i pribora i ubrzo ga osvajaju. Shimano danas nudi čitav dijapazon opreme za ribolov i to za gotovo sve tehnike ribolova,a u svim segmentima su sam vrh ponude.

Naša ponuda sadrži: Shimano šaranske mašinice,Shimano šaranski štapovi,Simano bolonjez stapovi,Shimano takmičarski štapovi-teleskopi,Shimano feeder stapovi,Shimano mašinice za varaličarenje,Shimano match i feeder mašinice. Kompletan program Shimano proizvoda koji nudimo i koji se iz dana u dan širi možete pogledati na sledećem linku

SHIMANO

Brend: Shimano Sifra proizvoda: 6459
Shimano Aero X3 Bolo  je serija svestranih bolo štapova brze akcije. Brza akcija i odziv blanka obezbeđuju ispravnu kontrolu plovka i brzu kontru. Snažni HPC  se ne plaši ni većih riba u jakim strujama. Aero X3 Bolo Mode..
16,990.00RSD
Bez PDV-a:16,990.00RSD
Prikaz 1 do 1 od 1 (1 Strana)
Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima.