Meni
Vasa Korpa

Šaranska olova

Carp Mania Long Cast Inline Carp Mania Long Cast Inline
NAJPRODAVANIJI PROIZVOD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 440
Carp Mania Long Cast Inline kao sto samo ime kaze ovo saransko olovo je dizajnirano za deleke zabacaje. Sa sestougaonim i ne simetricnim vec malo spljostenim poprecnim presekom ima izuzetnu stabilnost prilikom leta.Konusni dizajn i tezina sa fokusom napred omogucavaju precizne i dugacke zabacaje.Jos..
69.00RSD
Bez PDV-a:69.00RSD
Carp Mania Long Cast Zip Carp Mania Long Cast Zip
NAJPRODAVANIJI PROIZVOD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 455
Long Cast Zip kao sto samo ime kaze je dizajnirano za deleke zabacaje. Sa sestougaonim i ne simetricnim vec malo spljostenim poprecnim presekom ima izuzetnu stabilnost prilikom leta.Konusni dizajn i tezina sa fokusom napred omogucavaju precizne i dugacke zabacaje.Jos jedna karakteristika obog olova ..
69.00RSD
Bez PDV-a:69.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 434-
Carp Mania Cube Inline-Kockasti oblik ovog olova daje mu nekoliko prednosti u odnosu na druga olova.Prvenstvenoa to je bolje kacenje ribe kao proizvod veceg otpora koje olovo stvara jer je celokupna tezina trenutno iskoristena tj.samo kacenje je trenutno jer saran nece osetit delimican otpora koje s..
69.00RSD
Bez PDV-a:69.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 449
Carp Mania Cube Zip-Kao i inline verzija cube olova zip ima kockasti oblik koji mu daje izuzetan potencijal ubadanja i jedina razlika je minimalno kretanje virble pre kacenja.Cube Zip je bolji izbor za muljevite podloge posto olovo nece u velikoj meri povuci i sistem.Bolje kacenje nastaje kao proizv..
69.00RSD
Bez PDV-a:69.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 471
Carp Mania Grippa Ravan ili popularno rečeno "flat" oblik sa ispupčenjima tkz. kramponima daje ovom saranskom olovu odlicne karakteristike "držanja dna" tako da je preporuka da ga koristite gde gde vam je potrebno bolje prianjanje, kao što su reke, na kosinama, marginama ili kod razvlacenje na velik..
79.00RSD
Bez PDV-a:79.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 476
Vi u suštini možete da koristite ovo olovo bilo gde gde vam je potrebno bolje prianjanje, kao što je reka, na kosinama, marginama ili razvlacenje na velike daljine...
109.00RSD
Bez PDV-a:109.00RSD
 Carp Mania Distance Zip  Carp Mania Distance Zip
NAJPRODAVANIJI PROIZVOD
Sifra proizvoda: 462
Distance zip olovo postize najvece daljine od svih nasih modela olova.Ovakav oblik olova je preuzet iz surf casting ribolova gde se postizu daljine preko 200m i kao takvo je izuzetno upotrebljivo kada se peca na velikim daljinama.Stabilnost u letu je izuzetna,a time se postize i sama preciznost Plas..
79.00RSD
Bez PDV-a:79.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: Marker
Marker olovo je od velike pomoci kod ispitivanja konfiguracije dna i dubine vode na mestu pecanja. Svojim oblikom i dizajnom sa četiri "pipka" ono kupi informacije sa dna i putem strune salje ih ribolovcu, koji na taj nacin prepoznaje da li se na dnu nalazi mulj,pesak,kamen ili trava. Sa ulivenom ne..
149.00RSD
Bez PDV-a:149.00RSD
Prikaz 1 do 8 od 8 (1 Strana)