Meni
Vasa Korpa

Carp Mania

Carp Mania Long Cast Inline Carp Mania Long Cast Inline
NAJPRODAVANIJI PROIZVOD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 440
Carp Mania Long Cast Inline kao sto samo ime kaze ovo saransko olovo je dizajnirano za deleke zabacaje. Sa sestougaonim i ne simetricnim vec malo spljostenim poprecnim presekom ima izuzetnu stabilnost prilikom leta.Konusni dizajn i tezina sa fokusom napred omogucavaju precizne i dugacke zabacaje.Jos..
69.00RSD
Bez PDV-a:69.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 2300
Carp Mania Compact Cage Feeder  Kao što samo ime kaže ovo su kavezne hranilice kompaktnijeg dizajna i manjeg kapaciteta od naših dosadašnjih modela hranilica i kao takve su idealne za takmičarski ribolov gde se traži izuzetna preciznost i manji kapacitet hranilice kako se riba nebi prehranila p..
40.00RSD
Bez PDV-a:40.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 23xx
Carp Mania Elasticated Cage Feeder  Kavezne hranilice kompaktnijeg dizajna koje su idealne za takmičarski ribolov gde se traži izuzetna preciznost i manji kapacitet hranilice kako se riba nebi prehranila pošto je učestalost zabacivanja dosta veća nego u rekreativnom ribolovu,ali isto tako ove h..
59.00RSD
Bez PDV-a:59.00RSD
Carp Mania Long Cast Zip Carp Mania Long Cast Zip
NAJPRODAVANIJI PROIZVOD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 455
Long Cast Zip kao sto samo ime kaze je dizajnirano za deleke zabacaje. Sa sestougaonim i ne simetricnim vec malo spljostenim poprecnim presekom ima izuzetnu stabilnost prilikom leta.Konusni dizajn i tezina sa fokusom napred omogucavaju precizne i dugacke zabacaje.Jos jedna karakteristika obog olova ..
69.00RSD
Bez PDV-a:69.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 3079
Carp Mania Open End Feeders Plastične hranilice koje imaju široko olovno otežanje zbog povećanja stabilnosti i  pokazuju velike prednosti u odnosu na klasične žičane kavezne hranilice. Prva prednost je da hranilica isplivava na površinu dosta lakše i brže i time sprečava kačenje hranilice za po..
69.00RSD
Bez PDV-a:69.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 23xx
Carp Mania Picker olovo se koristi za zimsko feeder pecanje kada riba gotovo da ne jede i kada je riba skoncentrisana u dubljim delovima tj. zimovnicima. Korišćenje hranilice sa prihranom u takvim uslovima može da ima kontra efekat od onog koji očekujemo iz dva razloga,prvi je hranilica će udarom o ..
59.00RSD
Bez PDV-a:59.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 2219
Carp Mania Quick Snap Multi funkcionalna kopča za brzu izmenu predveza,olova,markera itd.Quick Snap su najverovatnije najbolje rešenje brze izmene koje garantuje izuzetnu sigurnost i jačinu jer su kopče izradjene od veoma čvrste čelične žice. U pakovanju dolazi 10 kopči...
89.00RSD
Bez PDV-a:89.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 1430
Carp Mania Spod Rocket Kako bismo obezbedili da spod raketa leti kroz vazduh što bolje opredelili smo se za kruti sistem kačenja u četiri tačke koji je savršeno pozicioniraju i čine čvrstu vezu sa samom raketom.Ovaj sistem kačenja olakšava i punjenje rakete i pomaže da se raketa vraća iz vode m..
389.00RSD
Bez PDV-a:389.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 865-6-7-8
Carp Mania Tunnel Cage Feeder Kavezne hranilice kompletno uradjenje od gvoždja.Korpica hranilice je izradjena od veoma čvrstog perforiranog lima koji se neće deformisati ni pod većim pritiskom,dok su otežanje i sistem kačenja zavareni za korpicu što joj daje izuzetnu čvrstoću i kompaktnost.Još jedna..
59.00RSD
Bez PDV-a:59.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 434-
Carp Mania Cube Inline-Kockasti oblik ovog olova daje mu nekoliko prednosti u odnosu na druga olova.Prvenstvenoa to je bolje kacenje ribe kao proizvod veceg otpora koje olovo stvara jer je celokupna tezina trenutno iskoristena tj.samo kacenje je trenutno jer saran nece osetit delimican otpora koje s..
69.00RSD
Bez PDV-a:69.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 449
Carp Mania Cube Zip-Kao i inline verzija cube olova zip ima kockasti oblik koji mu daje izuzetan potencijal ubadanja i jedina razlika je minimalno kretanje virble pre kacenja.Cube Zip je bolji izbor za muljevite podloge posto olovo nece u velikoj meri povuci i sistem.Bolje kacenje nastaje kao proizv..
69.00RSD
Bez PDV-a:69.00RSD
Brend: Carp Mania Sifra proizvoda: 471
Carp Mania Grippa Ravan ili popularno rečeno "flat" oblik sa ispupčenjima tkz. kramponima daje ovom saranskom olovu odlicne karakteristike "držanja dna" tako da je preporuka da ga koristite gde gde vam je potrebno bolje prianjanje, kao što su reke, na kosinama, marginama ili kod razvlacenje na velik..
79.00RSD
Bez PDV-a:79.00RSD
Prikaz 1 do 12 od 14 (2 Strana)