Proizvodi
Vaša Korpa
OBAVEŠTENJE ! Od 01.04.2023 Carp Mania prelazi isključivo na online poslovanje.

Dostava

Besplatana poštarina za vrednost poručene robe preko 5000rsd

Dostava proizvoda poručenih na sajtu www.carpmania.co.rs vrši kurirska služba AKS Express radnim danima u periodu od 8 do 17h, na adresu primaoca pošiljke.

Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.


Rok isporuke

Okvirni rok isporuke je od 1 do 5 radnih dana ( u većini slučajeva je to 2 radna dana ,a u slučaju dužeg vremena isporuke bićete obavešteni ).
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Preuzimanje pošiljke od strane kupca

Kurirska služba AKS Express isporučuje pošiljke u periodu od 8 do 17h. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broju telefona navedenom prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, kurir će Vas pozvati kako biste dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća pošiljaocu.


Prilikom preuzimanja pošiljke vizuelno pregledajte paket. Ukoliko primetite da je paket značajno oštećen i posumnjate da je i proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i obavestite nas putem kontakt forme kako bismo vam poslali novu pošiljku.


Cena isporuke

Važno --- Kurir je dužan da Vam prilikom uručenja paketa izda račun tkz. SLIP na kome je jasno istaknuta cena poštarine kao i cena robe koju preuzimate .


Cena poštarine
Ukupna težina pošiljke određuje vrednost poštarine.

do 0,5 kg
- Udice, sitni pribor,... itd = 250din

0,5 - 2 kg
- Štapovi, torbe, kombinezoni, obuća,... itd = 270din

2 - 5 kg
- Nekoliko Mašinica, štapova, torbi, kombinezona, ... itd =290din

5 - 10 kg
- Veći broj krupnijih artikala kombinezona,obuće,odeće,... itd =330din

10 - 20 kg
- Veći broj krupnijih artikala kombinezona,obuće,odeće,... itd =399din

Svaki kilogram preko 20kg se naplaćuje dodatnih 30din .


Besplatana poštarina za vrednost poručene robe preko 5000rsd


Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima.