Proizvodi
Vaša Korpa
OBAVEŠTENJE ! Od 01.04.2023 Carp Mania prelazi isključivo na online poslovanje.

Politika privatnosti

Ovom Politikom o Privatnosti se određuje kako Carp Mania d.o.o.  koristi i štiti sve informacije koje se daju Carp Mania d.o.o. kada koristite našu web prodavnicu. Carp Mania d.o.o.  je posvećena tome da Vaša privatnost bude zaštićena. Kada Vas pitamo da ostavite određene informacije pomoću kojih možete biti identifikovani prilikom korištenja naše web prodavnice, onda možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu sa ovom izjavom.

Carp Mania d.o.o.  se obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu. Svi posetioci koji su se prijavili za primanje newsletter-a imaju mogućnost da se odjave sa liste za primanje u svakom newsletter-u koji dobiju na email adresu, ili na stranici ’Moj Nalog’ ukoliko imaju registrovan nalog. Svi podaci o potrošačima/posetiocima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima. Svi zaposleni u kompaniji Carp Mania d.o.o.  odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Carp Mania d.o.o. može promeniti ova pravila s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Savetujemo da proverite ovu stranicu s vremena na vreme kako bi bili sigurni da se slažete sa svim promenama.

Šta prikupljamo?

Možemo prikupljati sledeće podatke:

 • – ime i prezime
 • – kontakt informacije, uključujući e-mail adresu
 • – demografske podatke, kao što su poštanski broj, želje i interesovanja
 • – druge podatke u vezi ankete kupaca i / ili ponude.

Šta radimo sa informacijama koje prikupimo?

Ove informacije su nam potrebne kako bi razumeli Vaše potrebe i kako bi Vam pružili bolju uslugu, a posebno iz sledećih razloga:

 • – čuvanje podataka za internu upotrebu
 • – možemo koristiti informacije za poboljšanje naših proizvoda i usluga
 • – možemo povremeno slati promotivne e-mail poruke (newsletter) o novim proizvodima, posebnim ponudama ili druge informacije za koje mislimo da bi Vam mogle biti zanimljive pomoću e-mail adrese koju ste naveli
 • – s vremena na vreme možemo koristiti Vaše podatke kako bi Vas kontaktirali u svrhu istraživanja tržišta. Možda ćemo Vas kontaktirati putem e-maila, telefonom, faksom ili poštom. Možemo koristiti te informacije za prilagođavanje web prodavnice u skladu sa Vašim interesovanjima.

 

Sigurnost

Posvećeni smo tome da su Vaše informacije sigurne. Kako bi se sprečio neovlašten pristup ili zloupotreba, koristimo odgovarajuće fizičke, elektronske i menadžerske procedure za zaštitu i osiguranje podataka koje prikupljamo online. Koristimo SSL sertifikat kako bi obezbedili sigurnu komunikaciju šifriranjem svih podataka koje ostavljate i koje preuzimate na stranicama naše web prodavnice.

Sigurnost prilikom plaćanja karticom

Naša web prodavnica poseduje mogućnost plaćanja platnom karticom. Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo AIK banci kao procesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja. Kako bi podaci koji su potrebni za uspešno plaćanje bili sigurni, kao i podaci koje nemamo pravo da tražimo od Vas, pročitajte sledeće informacije u nastavku:

 • – prilikom unosa podataka sa Vaše kartice u formu, potrebno je da web adresa stranice počinje sa ’https’
 • – pažljivo pročitajte sva obaveštenja koja se pojave u procesu naplate
 • – Vaš PIN kartice nikada nemojte unositi prilikom kupovine posredstvom interneta. Carp Mania d.o.o.  nikada neće tražiti Vaš PIN kod!
 • – plaćanje karticom koristite samo na sigurnim i proverenim sajtovima
 • – podatke sa kartice unosite samo kada nešto plaćate
 • – nikada ne šaljite e-mailom fotokopiju Vaše kartice. Carp Mania d.o.o. nikada neće tražiti fotokopiju Vaše kartice!
 • – nikome nemojte davati karticu, broj kartice i verfikacioni broj
 • – da bi bili još jedan stepen sigurniji, koristite posebnu karticu kojom ćete plaćati samo na internetu i na računu te kartice nemojte držati veće iznose novca.

Kako koristimo kukije?

Kolačić/kuki (cookie) je mali fajl koji traži dozvolu da bi se snimio na hard disk Vašeg računara. Nakon Vašeg odobrenja, fajl se snima i kuki nakon toga pomaže analizi web posećenosti, ili pomaže Vama da znate kada posetite određenu stranicu. Kukiji omogućavaju web prodavnici da na Vas gleda kao na pojedinca. Web prodavnica se može prilagoditi prema Vašim potrebama, onome što Vam se dopada ili ne dopada, skupljajući i pamteći informacije o Vašim željama.

Koristimo kukije za podatke o web posećenosti kako bi identifikovali koje stranice posećujete. Ti podaci nam pomažu u analizi podataka o posećenosti i kako bi poboljšali naše web stranice u cilju prilagođavanja potrebama kupaca. Ove informacije koristimo samo u svrhu statističke analize i nakon toga podaci se uklanjanju iz sistema.

Sve u svemu, kukiji nam pomažu da Vam ponudimo bolji web sajt. Ovim načinom nam je omogućeno da pratimo koje stranice su Vam korisne, a koje ne. Kukiji ni na koji način nam ne daju pristup Vašem računaru ili nam omogućuju bilo kakve informacije o Vama, osim podataka koje ste izabrali da podelite sa nama. Možete prihvatiti ili odbiti korišćenje kukija. Većina web browsera automatski prihvataju kukije, ali uobičajeno je da možete podesiti web browser da odbije kukije ukoliko to želite. To Vam može onemogućiti korišćenje svih mogućnosti koje web prodavnica nudi.

Linkovi ka drugim sajtovima

Naša web stranica može da sadrži linkove ka drugim web stranicama. Međutim, nakon što napustite našu web prodavnicu klikom na neki od ovih linkova, morate znati da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tim drugim web sajtovima. Zato, ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo koje informacije koju ste dali prilikom posete tih stranica. Takvi sajtovi nisu regulisani ovom izjavom. Trebate biti oprezni i pogledati Politiku Privatnosti koja se primenjuje na posećenoj web stranici.

Kontrola Vaših ličnih informacija

Možete odabrati ograničeno prikupljanje ili korištenje Vaših ličnih podataka na sledeće načine:

 • – prilikom popunjavanje forme na našim web stranicama (prilikom registracije naloga ili popunjavanje forme za naručivanje), potražite okvir koji možete štiklirati (’Želim da primam obaveštenja putem Emaila’), čijim ne aktiviranjem znači da ne želite da se Vaše informacije koriste u bilo kakve marketinške svrhe
 • – ako ste se ranije složili da možemo da koristimo Vaše lične podatke u svrhu marketinga, i zbog ličnih razloga ste se u međuvremenu predomislili, u svakom trenutku možete nam poslati poruku na webshop@carpmania.co.rs sa napomenom da više ne želite da primate marketing obaveštenja i da više ne možemo koristiti Vaše lične podatke u tu svrhu
 • – nećemo prodavati, distribuirati ili nuditi u zakup Vaše lične podatke trećim stranama ukoliko nemamo Vaše dopuštenje, ako od nas to ne zatraže nadležni organi ili nas zakon ne primorava da učinimo predaju podataka po određenom članu nadležnog zakona.

 

Ukoliko smatrate da su informacije o Vama netačne ili nepotpune, pišite nam na adresu Miloša Bandića 18, 11000 Zemun – Beograd, Srbija, ili nam pošaljite e-mail na webshop@carpmania.co.rs . Odmah ćemo ispraviti podatke za koje utvrdimo da su netačni. Uvek možete tražiti kompletan uvid u podatke koje imamo o Vama. Iste podatke možemo poslati na Vašu adresu poštom, ili email adresu koju nam dostavite.

Prekid ili obustava dalje obrade ličnih podataka

Ukoliko želite da povučete saglasnost za obradu Vaših ličnih podataka, tj. da zatražite prekid ili obustavu dalje obrade, pišite nam na adresu Stojana Dečermića 21, 11283 Beograd, Srbija, ili nam pošaljite e-mail na webshop@carpmania.co.rs sa zahtevom za ukidanje Vašeg naloga. Po pristizanju zahteva pristupićemo obradi i ukoliko je opravdan, Vaš nalog i svi podaci će biti obrisani sa našeg web sajta.

Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima.