Proizvodi
Vaša Korpa
OBAVEŠTENJE ! Od 01.04.2023 Carp Mania prelazi isključivo na online poslovanje.

Šaranski štapovi

Izbor šaranskog štapa koji će da ispuni Vaše potrebe i očekivanja može izgledati konfuzno i teško, ali ako pratite ove savete trebalo bi da budete u stanju da pronađe štap tako da odgovara vašim potrebama. Koja dužina? 12 '(3,6m)do 13' (3,9m) fita su standardne dužine većine šaranskih štapova, ali kao i svu Vašu opremu trebalo bi da odaberete ono što Vam najviše odgovara. Kao vodič za izbor dužine štapa su sledeće uputstva:Vi  morate buti prilično visok i jak ribolovac sa dobrom  tehnikom zabacivanja da dobijete ono  najbolje od 13 ' štapa i u određenim situacijama kada imate drveće na mestu pecanja oni mogu biti prepreka. Generalno štapovi od 12 ' će odgovarati većini ribolovaca, oni daju dovoljnu dužinu za dobar zabaćaj, odličnu kontrolu  ribe i lakše se pakuju u vaš automobil. Koja test kriva! Na većini voda 3 lb test kriva  je sve što je potrebno. To će vam omogućiti da se baci preko 100 metara kao i da ima dovoljno mekoće tako da ne dolazi do kidanja ribe kada je zamarate pod vrhom štapa , ovi štapovi će učiniti ceo doživljaj zamaranja ribe sa više zadovoljstva. Štapovi sa test krivom preko 3lb su visoko specijalizovani i dizajnirani su za ribolovce koji pokušavaju da bace velike olova, PVA kese itd na ekstremne daljine od 120 metara, pa i više.Akcija štapa!Akcija kroz ceo štap ili parabolična akcija je najbolja za zamaranje ribe. Oni smanjuju šanse da se otkine udica i omogućavaju korišćenje tanjih najlona i predveza i to su najbolji štapovi za precizno zabacivanje u kraćem opsegu.Polu brza ili polu parabolična akcija. Većina šaranskih štapova su napravljeni da imaju ovu akciju. Ovakav štap će zabacivati PVA kese i metod hranilice (zavisi od njihove test krive) precizno sa lakoćom i oni uglavnom dobro zamaraju ribu. Oni ne zahtevaju specijalne tehnike zabacivanja da postignu dobre zabačaje. Napominjemo polu brzi štapovi se ne nose dobro sa ekstremnim dometima i velikim PVA kesama. Polu brza akcija je stoga svestrana i univerzalna.Brza akcija.Ovi šaranski štapovi su najbolji za ekstremne domete ali zahtevaju dobru tehniku zabacivanja da ostvare svoj puni potencijal. Oni daju maksimum kada bacaju veće težine poput većih PVA kese ili metod hranilica.Brza akcija stvara vece sanse za kidanje predveza i udice i gubitka ribe i oslanja se na elastičnost glavnog najlona i dobre kontrole kočnice da se smanje ovi problemi.

Avid Exodus Avid Exodus
-14 %
Brend: Avid Carp Sifra proizvoda: 43xx
Exodus šaranski štapovi od Avid Carp-a nude izuzetne performanse, odličan kvalitet i gotovo neverovatnu vrednost za novac.  Exodus štapovi su izrađeni od visoko modularnog karbona sa 3k pletenjem kao finišom. Svi Exodus štapovi su opremljeni sa kvalitetnom opremom, izuzetnim dizajnom, lasersk..
7,190.00RSD 8,390.00RSD
Bez PDV-a:7,190.00RSD
Avid Traction Pro 12ft 3lb Avid Traction Pro 12ft 3lb
-16 %
Brend: Avid Carp Sifra proizvoda: 26xx
Avid Carp Traction šaranski štapovi mogu se pohvaliti blankom napravljenim Reactive tehnologijom proizvodnje karbonskih vlakana.Blank je omotan matiranim 1k slojem , koji nam omogućava da ponudimo jedinstvenu akciju u odnosu na tradicionalnu 'paraboličnu "akciju. Ovo omogućava ribolovcu da sporije u..
12,990.00RSD 15,390.00RSD
Bez PDV-a:12,990.00RSD
Garbolino Natural Pike
-20 %
Sifra proizvoda: 4308
Garbolino Natural Pike Teleskopski štap izradjen od karbona visoke otpornosti predstavlja idealan izbor za mobilne ribolovce ili one koji žele da putuju sa što manje kabastog pribora. Vršne akcije koja im daje dobar potencijal pri zabacivanju i sa dovoljno snage,ovi štapovi su idealni za ribolov šar..
7,690.00RSD 9,590.00RSD
Bez PDV-a:7,690.00RSD
Brend: Prologic Sifra proizvoda: 60xx
Prologic C-Series AB - AR Nova C-serija je napravljena da ponudi odlične performanse u kombinaciji sa stilom koje biste očekivali da ćete naći samo na štapovima premijum klase. C-serija je prošla kroz niz tehničkih poboljšanja zajedno sa nadogradnjom komponenti. Ovaj prelepo izbalansiran i tanak bla..
5,590.00RSD
Bez PDV-a:5,590.00RSD
Brend: Prologic Sifra proizvoda: 60xx
Prologic C-Series SC - AR Nova C-serija je napravljena da ponudi odlične performanse u kombinaciji sa stilom koje biste očekivali da ćete naći samo na štapovima premijum klase. C-serija je prošla kroz niz tehničkih poboljšanja zajedno sa nadogradnjom komponenti. Ovaj prelepo izbalansiran i t..
7,590.00RSD
Bez PDV-a:7,590.00RSD
Brend: Prologic Sifra proizvoda: 60xx
Prologic C-Series SC - AR Nova C-serija je napravljena da ponudi odlične performanse u kombinaciji sa stilom koje biste očekivali da ćete naći samo na štapovima premijum klase. C-serija je prošla kroz niz tehničkih poboljšanja zajedno sa nadogradnjom komponenti. Ovaj prelepo izbalansiran i tanak bla..
7,900.00RSD
Bez PDV-a:7,900.00RSD
Brend: Prologic Sifra proizvoda: 60xx
Prologic C-Series SC - AR Nova C-serija je napravljena da ponudi odlične performanse u kombinaciji sa stilom koje biste očekivali da ćete naći samo na štapovima premijum klase. C-serija je prošla kroz niz tehničkih poboljšanja zajedno sa nadogradnjom komponenti. Ovaj prelepo izbalansiran i t..
9,990.00RSD
Bez PDV-a:9,990.00RSD
Brend: Prologic Sifra proizvoda: 60xx
Prologic C1 Avenger AB Tanki High Modulus karbonski blank Prvi provodnik 50mm SIC (osim kod modela od 10 stopa) Vršni provodnik 16mm nemrseći Black Anodise Inspire držač mašinice..
9,390.00RSD
Bez PDV-a:9,390.00RSD
Brend: Prologic Sifra proizvoda: 60xx
Prologic C1a Tele Teleskopski šaranski štapovi izradjeni korišćenjem visoko modularnog 24T karbona. Odlična poluparabolična akcija je dodatno poboljšana vrhunskom opremom. Tu su lagani SIC provodnici i HD DPS držač mašinice. Mat crna završna obrada kao i Urban-Camo EVA drška donose moderan dizajn...
8,190.00RSD
Bez PDV-a:8,190.00RSD
Brend: Prologic Sifra proizvoda: 60xx
Prologic C2 Element FS šaranski štapovi koji nude sve što možete poželeti u pogledu izgleda, stila i funkcionalnosti. Verzija od 10ft ima izuzetno meku akciju, gde je snaga smeštena u donjem delu blanka, za zamaranje krupnih riba blizu ili iz čamca.12ft 3.25lb nudi paraboličnu akciju i predstavlja p..
13,190.00RSD
Bez PDV-a:13,190.00RSD
Brend: Prologic Sifra proizvoda: 60xx
Prologic C2 Element SC šaranski štapovi koji nude sve što možete poželeti u pogledu izgleda, stila i funkcionalnosti. Verzija od 10ft ima izuzetno meku akciju, gde je snaga smeštena u donjem delu blanka, za zamaranje krupnih riba blizu ili iz čamca.12ft 3.25lb nudi paraboličnu akciju i predstavlja p..
14,290.00RSD
Bez PDV-a:14,290.00RSD
Brend: Prologic Sifra proizvoda: 60xx
Prologic C3 Fulcrum Fast Water AB Dugo očekivani C3 Fulcrum je konačno stigao. Ovo je rezultat više od 3 godine razvoja. Kompleksni proces preciznog umotavanja više slojeva karbonskih vlakana visokog modula omogućio nam je da kreiramo elegantne i tanke štapove sa 3K karbonskim pletenjem kao zav..
21,890.00RSD
Bez PDV-a:21,890.00RSD
Prikaz 1 do 12 od 47 (4 Strana)
Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima.