Meni
Vasa Korpa

Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV

Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV
Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV
Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV
Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV
Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV
Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV
Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV
36,000.00RSD
Bez PDV-a: 36,000.00RSD
 • Raspoloživost: Na lageru
 • Sifra proizvoda: 21xx

Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV

    • Ugrađeni softver za izradu karti, Garmin Quickdraw™ Contours omogućuje vam izradu i čuvanje karti sa Vašim omiljenim pozicijama za ribolov
    • Birajte između 7 Vivid boja kako biste ribu i strukturu videli uz maksimalan kontrast i jasnoću
    • Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje tačaka, stvaranje ruta i prikaz brzine plovila
    • Svetli 4 inčni ekran čitljiv na sunčevoj svetlosti
    • Robustan dizajn za svako ribolovno okruženje

      

     STRIKER Vivid 4CV fishfinder sa svetlim 4.3-inčnim ekranom i ugrađenim GPS-om sadrži standardni Garmin CHIRP sonar, CHIRP ClearVü sonar za skeniranje i Quickdraw Contours softver za izradu karata u kojemu možete spremiti do 2 miliona ari sadržaja sa konturama do 30 cm. Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje tačaka i navigaciju do njih, a pruža i prikaz brzine plovila.

     !#171065%%alt%%#! Garmin Quickdraw Contours

     Niko ne poznaje vode u kojima lovite ribu bolje od vas i drugih ribolovaca. Dok plovite uz obalu i nad većim dubinama, softver za izradu karata Quickdraw Contours izrađuje HD ribolovačke karte mesta na kojima ste bili. Za ovaj postupak nije vam potrebno predznanje. STRIKER™ Plus 4cv sada može spremiti do 2 miliona ari Quickdraw Contours karata sa konturama do 30 cm.

     !#171166%%alt%%#! CHIRP ClearVü jasnoća

     Garmin CHIRP tehnologija u kombinaciji sa Garmin ClearVü™ sonarom za skeniranje koji daje gotovo fotografske i široke prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe.

      

     GPS fishfinder

     Ugrađeni GPS visoke preciznosti određuje vaš položaj na vodi i održava ga gde god se nalazili. GPS omogućuje označavanje tačaka za različite lokacije. To znači da, ako riba grize na jednom mestu, to mesto možete označiti i vratiti se na isto mesto sledeći put. Označite dokove, pristanišne rampe i druge lokacije na jezeru i izradite rute koje će vas sledeći put ponovo dovesti do njih. GPS takođe omogućuava prikaz Vaše brzine na ekranu kako biste bili sigurni vozite li ispravnom brzinom za mamac koji koristite.

     Osmišljen upravo za vas

     STRIKER™ Plus 4cv fishfinder omogućuje izuzetno jednostavan ribolov, a izrađen je tako da radi u svim okruženjima. Svetli ekran čitljiv na sunčevoj svetlosti pruža vam jasan prikaz sadržaja ispod plovila, čak i na jakom suncu. Veći ekran daje vam bolji prikaz svega što se odvija ispod plovila. Intuitivni korisnički interfejs omogućuje jednostavno pronalaženje svih funkcija koje su vam potrebne, pa ćete uvek biti spremni za sve što se na vodi može dogoditi.