Proizvodi
Vaša Korpa
OBAVEŠTENJE ! Od 01.04.2023 Carp Mania prelazi isključivo na online poslovanje.

Serie Walter METHOD CRUSH Green 1kg

Serie Walter METHOD CRUSH Green 1kg
Serie Walter METHOD CRUSH Green 1kg
709.00RSD
Bez PDV-a: 709.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 4084
Dodaj

Serie Walter METHOD CRUSH Green 1kg Napravljena sa najvećom pažnjom i pomoću visoko kvalitetnih sirovina. Method Crush serija obezbeđuje savršeno rešenje za skoro svaku situaciju u popularnj metod tehnici fider ribolova. U ovoj seriji ćete sigurno pronaći idealan mamac za sva godišnja doba. Svi metod mixevi su bogati proteinima i različitim vrstama ribljeg brašna. Pored osnovne MASTER verzije koja ima miris i boju po ribljim brašnu i ribljem ulju sada imamo i zelenu Green,gotovo crnu Dark , crvenkastu Krill, kao i  Monster G verziju koja se sastoji od celog spektra ribljih brašana. 

Green je zelena verzija  METHOD CRUSH MASTER prihrane koja je odlična za ribolov šarana na intenzivno lovljenim vodama tokom cele godine.Njegova zelenkasta boja budi manje sumnje kod opreznijih riba. GREEN je jedan od univerzalnih članova serije i može se koristiti bilo gde i bilo kada.


Sa mnogim titulama koje je osvojio na svetskim i evropskim prvenstvima  Walter Tamas je jedan od vodećih ribolovaca takmičara na nacionalnom i međunarodnom nivou. Uz kreativnost i iskustvo stečeno u 20 godina takmičarskog ribolova on je konačno stvorio svoju paletu primama i mamaca. Serija praškastih prihrana RACER je kao što samo ime govori dizajnirana za takmičarski ribolov i zadužena je za brojne osvojene medalje.
 

Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima.