Proizvodi
Vaša Korpa
OBAVEŠTENJE ! Od 01.04.2023 Carp Mania prelazi isključivo na online poslovanje.

Garbolino Optima Feeder

Garbolino Optima Feeder
Garbolino Optima Feeder
Garbolino Optima Feeder
-26 %
Garbolino Optima Feeder
Garbolino Optima Feeder
Garbolino Optima Feeder
Garbolino Optima Feeder
9,590.00RSD
12,990.00RSD
Bez PDV-a: 9,590.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 20xx

Dostupne opcije

Dodaj

Garbolino Optima Feeder Malo koji štap je izazvao ovakvo pozitivne reakcije na "prvu loptu" ,a to je rezultat toga, kao da je napravljen specijalno za naše velike reke kao što su Sava i Dunav . Tu je fantastična progresivna akcija na koju smo prosto navikli od Garbolina , generalno moglo bi se reći da su ovi štapovi oštri i veoma brzo se umiruju ,ali istovremeno tu je i parabolična akcija duž celog štapa pod opterećenjem tj. ribom. Rekli bi spoj nespojivog,ali ovaj štap tu tezu uspešno opovrgava.

Zahvaljujući već pomenutoj akciji zabacivanje teških hranilica je veoma lako,a sama preciznost je na zavidnom nivou.

Ništa manje bitno za fider ribolov na reci su i jaki i povećani provodnici koji omogućavaju nesmetano korišćenje šok lidera. Vrhovi su takodje veoma dobro uklopljeni sa akcijom i namenom ovih štapova i dolaze sa tri vrha i to 2oz fiber ,3oz karbon i 4oz karbon. Fiber vrh je odličan za situacije kada riba jako oprezno uzima ponudjeni mamac dok će karbonski vrhovi od 3 i 4oz-a biti adekvatni i za najače vodene tokove.


Napomena: Za gotovo sve modele Garbolino feeder štapova imamo rezervne vrhove, one koji standardno dolaze sa štapom, ali isto tako imamo i slabije i jače od onih koji su odabrani u standardnom paketu što Vam daje mogućnost da štap prilagodite svojim specifičnim potebama. Link ka Garbolino Optima rezervnim vrhovima.

MODEL DUŽINA (M) TRANS.DUŽ.(M)  SEKCIJE TEŽINA (G) TEŽINA BACANJA(G)
3,6m POWER
3,6 1,25  3+3 274 25-120
3,9m POWER 3,9 1,35  3+3 320 30-150

 

 

Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima.