Meni
Vasa Korpa

Meleg Bait Powder Dip

Meleg Bait Powder Dip
Meleg Bait Powder Dip
439.00RSD
Bez PDV-a: 439.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 1654

Dostupne opcije

Meleg Bait Powder Dip koji se razlikuje od sličnih proizvoda jer on nije samo običan dip. POWDER DIP može se koristi i u boili miksu. Na 1 kg sweet boili miksa treba dodati od 2-4 kafene kašičice ovog proizvoda koji će poboljšati kvalitet i primamljivost Vaših boila.

Način korištenja ovog dipa je jednostavan. Potrebno je da boila na dlaci bude vlažna,umočite je u dip i prstima ili mešanjem ovog praha boilu prekrijte celu boilu i tako prekrivena boila je spremna za zabacivanje. Sastojci  praškastog dip-a će polako spadati sa boile dajući do znanja šaranu o kakvom se mamcu radi. Postoji i još jedna varijanta upotrebe ovog dipa . Pokvasite više boila i pospite dip preko njih, zatim sve to upakujte u pva mrežicu. Dobija se veoma jak mamac i sigurnost u toku lova šarana na muljevitim terenima u smislu da je vaš mamac nadjačao negativne mirise samog mulja.

Ovaj dip deluje dvostruko, ne samo da pojačava ukus i oplemenjuje Vašu boilu, već deluje i poput zaštitne odnosno opne koja štiti boilu od mulja.

NOVO!!

Od sad Powder Dip postoji u nekoliko popularnih aroma tako do smo mu dodali još jedan vid astrakcije i mogućnost prilagodjavanja različitim situacijama.