Sakura Tsubaki

Sakura Tsubaki
Sakura Tsubaki Sakura Tsubaki
Brend: Sakura
Šifra proizvoda: 3960-1-2-3
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 13.890,00RSD 10.490,00RSD

Raspoložive opcije


* Model štapa:

Kol:  
   - ILI -   
Sakura Tsubaki Novi štapovi pod nazivom Tsubaki specijalno dizajnirani za ribolov pastrmke donose novi duh medju Sakura štapove. Dizajnirani u dve vrste akcije, oni će zadovoljiti ljubitelje metalnih varalica ili one koji vole da koriste voblere kao i silikonske varalice.
 
Napravljeni korišćenjem Mitsubishi karbona IM24T i HM30T koji nudi izuzetan balans i lakoću. Njihova reaktivnost i osetljivost će pomoći da se pokrenu i animiraju i najfinije varalice za pastrmku,kao i da se osete  najsuptilniji udarci u vodenom toku. Takođe ćete primetiti prisustvo novih provodnika Fuji FazLite® u K-Frame kućištu , kao i Fuji TVS haltera koji omogućava direktan kontaktu između ruke ribolovca i blanka za maksimalnu osetljivost.
 
Sakura Tsubaki 602UL Ultra lajt štap dužine 1,83m koji za cilj ima da pokrene i najmanje varalice kao i da Vam osigura izvanredan osećaj zamaranja i savršene kontrole ribe tokom borbe. Njegova parabolična akcija je savršena za precizno zabacivanje i prezentovanje metalnih varalica.Takodje njegova Slow (parabolična ) akcija donosi neuporedivu udobnost korišćenja kao i manje spadanja ribe u odnosu na kruće štapove.
 
Sakura Tsubaki 632L Light štap sa težinom bacanja od 2 do 7 g. Njegova polu-brza akcija je savršena za metalne varalice,ali i male crankbait-ove kao i silikonske varalice. Sa dužinom od 1,9m idealan je za male reke. Vrlo prilagodljiv, on će vas pratiti na bilo kom terenu, zahvaljujući njegovoj pokretljivosti i rezervi snage krupna riba Vas neće iznenadit. Regular Fast (polu-brza) akcija donosi brzinu u vrh štapa potrebnu da se postigne veće daljine i imaju dobru percepciju podvodnog terena pri ribolovu silikonskim varalicama.
 
Sakura Tsubaki 702ML Štap dužine 2,13m i težine bacanja 3 do 12g . Njegova brza akcija je savršena za bacanje svih vrsta varalica, ali će Vam dati maksimum sa voblerima tipa Phoxy Minnow ili silikonskim varalicama kao što je naš Slit Shad. Idealan je izbor za veće i jače reke. Lagan i savršeno izbalansiran sa rezervom snage koja je neverovatna. Njegova "Fast" (brza) akcija pruža potencijal zabacivanja kao i odličnu detekciju dna što je od ključne važnosti pri ribolovu mekim mamcima.
 
Sakura Tsubaki 732ML+ Dodatna težina bacanja i dužina, 2,20m i 5-15g daju ovom štapu još rezerve snage za zamaranje krupnih pastrmki kao i korišćenje gotovo svih vrsta varalica. Njegova "Fast" (brza) akcija pruža potencijal zabacivanja kao i odličnu detekciju dna

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019