Proizvodi
Vaša Korpa
OBAVEŠTENJE ! Od 01.04.2023 Carp Mania prelazi isključivo na online poslovanje.

Garbolino Euro G One Competition 13m

Garbolino Euro G One Competition 13m
-45 %
Garbolino Euro G One Competition 13m
98,390.00RSD
178,590.00RSD
Bez PDV-a: 98,390.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 38xx
Dodaj

Garbolino Euro G One Competition je vrh model iz Euro Match serije . To je lagan, krut i savršeno izbalansiran štek idealan za takmičarski ribolov 

Štek je težak 1040g  na 13m i 730g na 11,5m što predstavlja odličan balans snage i lakoće. Garbolino kao proizvodjač štek štapova već dugi niz godina posebnu pažnju posvećuje balansu štapu ,a ne samoj težini jer bi u tom slučaju štap izgubio na svojoj snazi ,pouzdanosti i dugotrajnosti što je generalna odlika Garbolino štekova.

Euro G One Competition je napravljen od THMS karbona tj. karbona super visokog modula koji mu daje brzinu i krutost svojstvenu samo vrhunskim proizvodima. Svi spojevi su ojačani što je vrlo bitna stavka jer je svaki štek najslabiji upravo na tim spojevima. Svaka sekcija ovog štapa je prilično tvrda i ne diše pod rukom, a debljina zida obećava i uliva poverenje. Štap odlično klizi kroz ruke zahvaljujući „Slide & Slip“ premazu što zaista puno pomaže u samom ribolovu: izguravanje kupice je lakše, petljanje kod izguravanja sistema je svedeno na minimum, a suvišni pokreti vrha šteka za vreme drila su takođe puno ređi.

Top setovi su dugački 5,6m a vrh i drugi deo su u komadu što je takođe veliki plus jer daje bolji odaziv na ugriz, ali i izdržljiviji top set.

PACK : Euro G One 13m , 2 x top 4 set (5,6m) , cup 2 kit (2,6m), mini prolunga, tube i futrola

Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima.