Meni
Vasa Korpa

Meleg Bait Total Spod Mix 1kg

Meleg Bait Total Spod Mix 1kg
Meleg Bait Total Spod Mix 1kg
349.00RSD
Bez PDV-a: 349.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 788

Meleg Bait Total Spod Mix 1kg Počeli smo razvoj ovog proizvoda 1999, kada smo shvatili da manje partikle moraju biti uključene u spod mix kako bi šaran ostao duže na jednom mestu hranjenja. Čak i od inicijalnog testiranja,Total Mix se pokazao kao izuzetan mamac. Sastoji se od svih vrsta kukuruza, semena konoplje, pšenice , pasulja, tigrovog oraha i drugog semenja i biljaka koje rastu u blizini vode. Ovaj proizvod je revolucija u svetu partikli. Koristimo jedinstvene enzime i jedinstven način pripreme. To čini totalni haos na spotu. Svaka riba može pronaći nešto za jelo,ali većina toga će ostati za šarana. Ovo je idealan mamac na bilo kom terenu, od tekućih do mirnih voda. Jednostavno najbolji!

 
Preporucujemo da se Total Spod Mix priprema sa dodatkom CSP Bio Powder-a jer on regulise i smanjuje celulozu i gluten u semenkama. Saran ga lakse vari.
Sa CSP-om:Prirema se tako što se u posudu za natapanje doda jedna kafena kasika CSP, 3 litre vode i 1kg total spod mixa.Ostaviti da se natapa 8 sati, potom dodati jedan litar nove tecnosti u posudu za kuvanje, kad voda pocne da vri polako dodavati natopljen Total Spod Mix i mesati sve vreme kuvanja, nakon 30 minuta skinuti sa vatre i umotati ga u staro cebe ili nesto slično da odstoji kao u termosu. Posle kuvanja obavezno da ima tecnosti i ne zatvarati posudu, moze se cuvati i do mesec dana tako. Potrebno je da ima non stop tecnosti u kanti, da ne bi doslo do kvarenja.
 
Bez CSP-a: 24h da odstoji, i kuvati ga 40-50min. nakon kuvanja staviti umotati posudu da dobijemo efakat  termosa. Potrebno je da ima non stop tecnosti u kanti, da ne bi doslo do kvarenja. Rok trajanja ovako pripremljenog spoda je 5-6 dana, posle toga postaje kiselo.