Proizvodi
Vaša Korpa
OBAVEŠTENJE ! Od 01.04.2023 Carp Mania prelazi isključivo na online poslovanje.

Način plaćanja

Način plaćanja

  • Pouzećem: Naručene artikle dobijate na kućnu adresu, a troškove porudžbine plaćate kuriru.
  • Uplatom na račun: Novac uplaćujete na naš tekući račun. Nakon što evidentiramo uplatu, u roku od 24 h roba će Vam biti poslata i isporučena u skladu sa rokom za dostavu.
  • Platnim karticama

Uputstvo za plaćanje karticama

Prilikom on-line plaćanja karticom neophodno je da unesete broj Vaše kartice, zatim datum njenog isteka (važenja) i CVC2/CVV2 broj, koji se nalazi na poleđini kartice kako je predstavljeno primerom na slici ispod.

Sigurnost transakcije

Prilikom odabira on-line plaćanja karticom bićete preusmereni na zaštićenu i sigurnu stranicu banke Intese (primer slika ispod). Dalji proces plaćanja preuzima banka, a podaci sa Vaše platne kartice nama nisu dostupni.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Dina, Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za on-line (Internet) plaćanje.

Prilikom on-line naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke AIK, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, AIK Banka ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.
Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke AIK, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Kupac koji koristi uslugu on-line plaćanja karticama preko Knjižarice, internet prodavnice, mora biti vlasnik kartice kojom vrši plaćanje.

Klikom na „Prihvati“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima.