Sakura Trinis Long Range Series

Sakura Trinis Long Range Series
Sakura Trinis Long Range Series
Brend: Sakura
Šifra proizvoda: 3956-7
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 23.990,00RSD 11.690,00RSD

Raspoložive opcije


* Model štapa:

Kol:  
   - ILI -   
TRINIS, legendarno ime koje zvuči kao obećanje kvaliteta i efikasnosti u ušima varaličara! Nova serija predstavljena 2017.godine ispunjena je stilom i modernom estetikom istovremeno,dok pitanje kvaliteta potvrdjuju Mitsubishi karbon,Fuji oprema i pluta "AAA" kvaliteta. Razlikujemo ukupno 8 različitih serija i 50 modela u skladu sa njihovom namenom,a svi su dizajnirani u skladu sa veoma rigoroznim specifikacijama.
Oni će odgovori na očekivanja varaličara u gotovo svim tehnikama ribolova varalicom bez obzira da li se peca u slatkoj ili slanoj vodi. Lakoća, osetljivost i balans briljantno spojeni sa preciznošću, snagom i izdržljivosti.
 
  • Karbon Mitsubishi Japan IM24T + HM36T
  • Provodnici Fuji ® Alconite,K-Frame
  • Halter Fuji ® VSS
  • Drška od EVA pene visoke gustine
 

Sakura Trinis Long Range 782 ML Sa 2,33m dužine Trinis 782 ML se jednako lako može prilagoditi ribolovu sa obale ili ribolovu iz čamca. Brza akcija ovog reaktivnog blanka kao i već pomenuta dužina čine ovaj model jednim od univerzalnijih štapova u seriji. ML verzija će biti podjednako savršena za ribolov voblerima ili silikoncima do 20g . Ovo je jedan od naših omiljenih Trinis Long Range štapova za  ribolov basa.

Sakura Trinis Long Range 862 MH Štap dužine 2,58m i težine bacanja do 50g je idealan za džigovanje ili čak muvanje smudja iz čamca,ali isto tako i sa obale jel ovaj žilavi blank je prava mašina za zabacivanje.8'6 "MH nudi mogućnost za zabacivanje varalica do 50g težine i da savladate veliku ribu sa obale, čak i u teškim uslovima. Sakura razvojni tim je omogućio da se dobije štap brze akcije koji varalicu može zabaciti veoma daleko

Sakura Trinis Long Range 902 MH Sa dužinom od 2,70m ovaj štap je pravi izbor za ribolov sa obale i duže zabačaje. Sakura razvojni tim je omogućio da se dobije štap brze akcije koji varalicu može zabaciti veoma daleko.

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019