Sakura Sportism Spinning

Sakura Sportism Spinning
Sakura Sportism Spinning
Brend: Sakura
Šifra proizvoda: 2179-3950-1-2
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 14.290,00RSD 8.590,00RSD

Raspoložive opcije


* Model štapa:

Kol:  
   - ILI -   

Sakura Sportism Spinning Sakura, sa ovom serijom štapova koju sačinjava 18 modela, koristeći principe izrade high-end štapova i upotrebe kvalitetnih komponenti dokazuje da jedan dobar štap ne mora neizostavno biti i preskup.
Napravljeni od karbona  "Mitsubishi Japan" IM24T, ovi štapovi su lagani, dobro balansirani i imaju osetljivost i izvanredan odziv u ovom cenovnom razredu. Njihova snaga i "kičma" će Vam dati samopouzdanje u borbi protiv krupne ribe!

  • Karbon Mitsubishi Japan IM24T
  • Provodnici Fuji ® Alconite,Fuji "O" Ring
  • Halter Fuji ® VSS
  • Drška od EVA pene visoke gustine

Sakura Sportisim 602UL  štap dužine 1,83 m i težine bacanja 0,9 - 5 g je najlakši štap u seriji tj. pravi Ultra Light. Štap je brze, progresivne akcije sa mekanom prvom trećinom koja se odlično ponaša i kod ribolova najmanjim voblerima i silikoncima sa minimalnim otežanjem i koje odlično baca i detektuje ugriz, a opet ima puno snage u zadnje dve trećine koje Vam daju sigurnost i zalihu snage kada se na udici nadje veća riba. Ovaj model idealan je za ribolov na planinskim potocima i manjim kanalima.

Sakura Sportisim 602L  štap dužine 1,83 m i težine bacanja 0,9 - 7 g. Namenjen je za ultra fini ribolov, ali 602L ima i dovoljno rezerve snage za zamaranje krupnijih riba.  Ultra lagan i osetljiv, ovaj štap prednjači u rukovanju sitnim swimbait-ovima, ali je savršeno udoban za ribolov silikonskim varalicama postavljenim kao drop shot, split shot kao i na mikro džig glave.Opremljen je sa  Fuji Alconite provodnicima i Fuji halterom koji odlično naleže u ruku pa s obzirom na celokupnu težinu štapa od samo 90g možete ugodno loviti celi dan bez  zamaranja.

Sakura Sportisim 662ML  štap dužine 1,98 m i težine bacanja 3 - 10,5 g sa izrazito brzom akcijom koja omogućava savršenu kontrolu mamaca,ali ima i dovoljne rezervne snage za velike ribe. Njegova vršna akcija omogućava duge i ultra precizne zabačaje i daje izuzetnu osetljivost. Idealan za ribolov sa silikonskim mamcima,ali takođe se veoma dobro ponaša sa malim jerk-ovima,crankbait-ovima ili kompaktnim spinnerbait-ovima..

Sakura Sportisim 702UL  štap dužine 2,13 m i težine bacanja 0,9 - 7 g . Ovaj odličan ultra lajt štap je dizajniran da pokrene Vaše najmanje varalice Sa svojih 2,13 m dužine 702 UL Vam daje veću kontrolu nad varalicom i najlonom zahvaljujući ekstra dužini.
 
Sakura Sportisim 702MUniverzalnost ovog Medium modela dužine 2,13m i težine bacanja od 5-20g ga svrstava medju jedan od naših omiljenijih štapova kako u morskom tako i u slatkovodnom ribolovu.  Njegova dužina i snaga će Vam omogućiti duge i precizne zabačaje sa različitim varalicama i u raznim situacijama.
 
 
 
 
 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019