Meni
Vasa Korpa

Sakura Slit Shad 85mm / 1 kom

Sakura Slit Shad 85mm / 1 kom
Sakura Slit Shad 85mm / 1 kom
Sakura Slit Shad 85mm / 1 kom
Sakura Slit Shad 85mm / 1 kom
Sakura Slit Shad 85mm / 1 kom

Napiši recenziju

89.00RSD
Bez PDV-a: 89.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 1849

Dostupne opcije

Sakura Slit Shad 85mm/1kom Sa Slit Shad-om je sve moguće! Ovo poseban silikonac je svestran i donosi nove momente u svet silikonskih varalica.Napravljen  robotizovanom injectinon tehnologijom za konstantan kvalitet proizvodnje, ima veoma posebnu, istovremeno delikatnu i otpornu teksturu.   
Ovaj idealan polimer daje slit šedu visoku i dovoljnu težinu za svoju veličinu, bez da naškodi fleksibilnost i mekoći.Unutar silikona se nalaze impregnirani mikrokristala soli i atraktori tj. aroma školjke kako bi lakše bili locirani od predatora i povećali vreme koje će ga riba zadržati u ustima pre nego shvati da je u pitanju prevara što će Vam automatski dati više vremena za kontru.
 
Zbog već pomenutog silikona od koga su izradjeni i tankog repa oni rade i pri najmanjim brzinama povlačenja, čak i na goloj udici bez ikakvog otežanja dok montirani na laganu jig glavu se okreću oko svoje ose u propadanju,što je inače slučaj samo sa tvrđim silikoncima i onima koji koji imaju veći rep u odnosu na telo.
 
Neverovatan raspon montaža od montaže na worm udicu bez otežanja,bullet olova ispred,otežanja u vidu olovne ili tungsten sačme na vratu udice,pa naravno do mikro jig-ova u kombinaciji sa slot-ovima na stomaku i ledjima dobijamo varalicu koju možemo voditi kroz sve prepreke i to od površine vode do dna.