Garbolino Euro G One Competition

Garbolino Euro G One Competition
Brend: Garbolino
Šifra proizvoda: 38xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 178.590,00RSD 118.990,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Garbolino Euro G One Competition je vrh model iz Euro Match serije . To je lagan, krut i savršeno izbalansiran štek idealan za takmičarski ribolov 

Štek je težak1040g  na 13m i 730g na 11,5m što predstavlja odličan balans snage i lakoće. Garbolino kao proizvodjač štek štapova već dugi niz godina posebnu pažnju posvećuje balansu štapu ,a ne samoj težini jer bi u tom slučaju štap izgubio na svojoj snazi ,pouzdanosti i dugotrajnosti što je generalna odlika Garbolino štekova.

Euro G One Competition je napravljen od THMS karbona tj. karbona super visokog modula koji mu daje brzinu i krutost svojstvenu samo vrhunskim proizvodima. Svi spojevi su ojačani što je vrlo bitna stavka jer je svaki štek najslabiji upravo na tim spojevima. Svaka sekcija ovog štapa je prilično tvrda i ne diše pod rukom, a debljina zida obećava i uliva poverenje. Štap odlično klizi kroz ruke zahvaljujući „Slide & Slip“ premazu što zaista puno pomaže u samom ribolovu: izguravanje kupice je lakše, petljanje kod izguravanja sistema je svedeno na minimum, a suvišni pokreti vrha šteka za vreme drila su takođe puno ređi.

Top setovi su dugački 5,8m, a nakon kraćenja vrha 5.5m. Vrh i drugi deo su u komadu što je takođe veliki plus jer daje bolji odaziv na ugriz, ali i izdržljiviji top set.

PACK : Euro G One 13m , 2 x top 4 set (5,7m) , cup 2 kit (2,6m), mini prolunga, tube i futrola  --- Cena: 118 990rsd

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2020