Spomb

Spomb
Spomb
Šifra proizvoda: 4014-5-6
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 1.399,00RSD
PDV: 1.399,00RSD

Raspoložive opcije


* Dostupne veličine::

Kol:  
   - ILI -   

Spomb Nadaleko čuvena i već legendarna "raketa" za prihranjivanje šarana .Aerodinamika Spomb-a dolazi od oblika nalik kapljici i ovo je svakako najbolji proizvod koji leti kroz vazduh sa minimalnim otporom. Najdalje izmeren zabačaj sa Spomb-om  je 173 metra!

Kada Spomb udari u vodu,mehanizam na njegovom vrhu oslobadja oprugu koja razdvaja dve polovine i omogućava ispadanje prihrane gotovo trenutno.

Spomb pliva kada se otvori,a u vraćanju on klizi bez velikog otpora po površini vode bez okretanja i uvrtanja najlona čak i uslovima kada duva jak vetar. Ostali spod proizvodi daju previše otpora u povratku nazad.

Sa Spomb-om nema rasipanja hrane,ona sva ispada na željeno mesto.Takodje moguće je plasirati sve vrste hrane i mamaca od boilia do crvića i sitnih partikli,a takodje je moguće plasirati i predhodno formirane kugle praškaste prihrane.

Midi Spomb

Željno očekivani srednji Spomb je idealne veličine za bilo koji spod štap.

Mini Spomb

Mini Spomb ima isti kvalitet, prednosti i karakteristike kao i Spomb i može se koristiti na bilo kojem štapu. Minimalna buka koju proizvodi je sjajna karakteristika za dopunjavanje već prihranjene zone. Zbog manjeg prečnika i dužine, mini Spomb je u skladu sa različitim pravila takmičenje  širom sveta, gde npr. proizvodi za hranjenje ne mogu prelaziti 50mm u prečniku ili su ograničeni po dužini.

Težina je cca.25 grama ,dok je maksimalna težina kada je potpuno napunjen oko 85 grama.

Dužina - 160 mm, širina 43mm preko tela i 56mm preko krilaca.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2018