Deeper PRO+

Deeper PRO+
Deeper PRO+ Deeper PRO+ Deeper PRO+ Deeper PRO+
Šifra proizvoda: 3479
Raspoloživost: Nema na lageru
Cena: 30.190,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Deeper Smart Fishfinder PRO+  Novi unapredjeni Deeper sonar koji sada dolazi sa integrisanim GPS-om koji će Vam omogućiti prezicno mapiranje dna tj. pamćene izglednih pozicija za ribolov. Takodje tu je je i povećan domet od 100m zahvaljujući WiFi konekciji kao i povećana maksimalna dubina sondiranja od 80m. Ovo je ultimativni fish finder prilagodjen ribolovcima koji pecaju sa obale iz kajaka ili manjih i sporijih čamaca.

Visoko precizni sonar registruje većinu vrsta riba sa kristalnom jasnoćom i omogućava Vam da locirate ribu sa sigurnošću. Deeper Sonar je dovoljno jak da savršeno funkcioniše u dubinama od 0.5m do 80m ispod površine u slanoj i slatkoj vodi. Unapredite svoje ribolovačko iskustvo sa detaljnim prikazom  dna i mesta gde se riba zadržava koristeći inovativnu Deeper Smart Imaging tehnologiju. Temperaturni senzori daju tačne oscilacije temperature vode, tako da uvek znate temperaturu vode koju možete vezati za aktivnost ili ne aktivnost ribe.

Napomena: Za ovaj proizvod  slanje kurirskom službom nemožemo ponuditi besplatno kao za ostale proizvode kada iznos prelazi 10.000rsd.

Sa težinom od samo 100grama i prečnikom od 65mm,Deeper je manji i lakši od bilo kog drugog tradicionalnog sonara. Specijalno dizajniran da se lako uklopi u Vaš ribolovački pribor, tako da imate svoj sonar bilo gde da idete i koristite ga na mestima gde većinu standardnih sonara nebi mogli. Deeper PRO+ koristi WiFi tehnologiju za prenos očitavanja sonara do Vašeg telefona ili tablet-a sa dometom od čak 100m.

Dvofrekventni sonar omogućava odličnu sliku podvodnog sveta na svim dubinama u 90 kHz (55 °) i 290 kHz (15 °) radijusu. Široki snop pruža dovoljnu preciznost u pretraživanju prostora za ribom kao i strukturom dna dok precizni uski snop daje visoku preciznost u detekciji ribe, strukture, detalja kao i profila dna. Ažurirajte Vaš uređaj veoma lako pomoću Android ili iOS smartphone-a i Deeper aplikacije. Dobićete najnovije funkcije i najbolje performanse iz Vašeg sonara.

Tu je još pregršt funkcija kao što je istorija tj. snimci konfiguracije koje možete memorisati za buduće ribolovne avanture,memorisanje lokacije i još mnogo toga,a detaljnije informacije možete pogledati na sledećem linku https://deepersonar.com/en/deeper-smart-sonar-pro-plus

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019