Meni
Vasa Korpa

Garmin Fishfinder Striker + 4CV

Garmin Fishfinder Striker + 4CV
Garmin Fishfinder Striker + 4CV
Garmin Fishfinder Striker + 4CV
Garmin Fishfinder Striker + 4CV
Garmin Fishfinder Striker + 4CV
Garmin Fishfinder Striker + 4CV
Garmin Fishfinder Striker + 4CV

Napiši recenziju

32,490.00RSD
Bez PDV-a: 32,490.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 21xx

Garmin Fishfinder Striker + 4CV

4.3-inčni GPS fishfinder uređaj sa najboljim sonarom u svojoj klasi i softverom za izradu karata Quickdraw Contours

  • Sadrži sondu za ugrađeni standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje

  • Ugrađeni softver za izradu karata Garmin Quickdraw™ Contours omogućuje vam izradu i čuvanje karata sa konturama do 30 cm (1 stope) na do 2 miliona ari

  • Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje tačaka, stvaranje ruta i prikaz brzine plovila

  • Svetli 4.3-inčni ekran čitljiv na sunčevoj svetlosti i intuitivni korisniči interfejs

  • Robustan dizajn za svako ribolovno okruženje

 

STRIKER™ Plus 4cv fishfinder sa svetlim 4.3-inčnim ekranom i ugrađenim GPS-om sadrži standardni Garmin CHIRP sonar, CHIRP ClearVü™ sonar za skeniranje i Quickdraw Contours softver za izradu karata u kojemu možete spremiti do 2 miliona ari sadržaja sa konturama do 30 cm (1 stope). Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje tačaka i navigaciju do njih, a pruža i prikaz brzine plovila.

!#171065%%alt%%#! Garmin Quickdraw Contours

Niko ne poznaje vode u kojima lovite ribu bolje od vas i drugih ribolovaca. Dok plovite uz obalu i nad većim dubinama, softver za izradu karata Quickdraw Contours izrađuje HD ribolovačke karte mesta na kojima ste bili. Za ovaj postupak nije vam potrebno predznanje. STRIKER™ Plus 4cv sada može spremiti do 2 miliona ari Quickdraw Contours karata sa konturama do 30 cm (1 stope).

!#171166%%alt%%#! CHIRP ClearVü jasnoća

STRIKER™ Plus 4cv fishfinder sadrži Garmin CHIRP tehnologiju u kombinaciji sa Garmin ClearVü™ sonarom za skeniranje koji daje gotovo fotografske i široke prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Kada se upari sa standardnim Garmin CHIRP sonarom za izvanredno razdvajanje ciljeva, ova vam sonda pomaže uloviti više ribe.

 

GPS fishfinder

Ugrađeni GPS visoke osetljivosti određuje vaš položaj na vodi i održava ga gde god se nalazili. GPS omogućuje označavanje tačaka za različite lokacije. To znači da, ako riba grize na jednom mestu, to mesto možete označiti i vratiti se na isto mesto sledeći put. Označite dokove, pristanišne rampe i druge lokacije na jezeru i izradite rute koje će vas sledeći put ponovo dovesti do njih. GPS takođe omogućuje da STRIKER™ Plus 4cv prikaže vašu brzinu na ekranu kako biste bili sigurni vozite li ispravnom brzinom za mamac koji koristite ili kada se krećete kroz područja u kojima je zabranjeno glisiranje.

Osmišljen upravo za vas

STRIKER™ Plus 4cv fishfinder omogućuje izuzetno jednostavan ribolov, a izrađen je tako da radi u svim okruženjima. Svetli ekran čitljiv na sunčevoj svetlosti pruža vam jasan prikaz sadržaja ispod plovila, čak i na jakom suncu. Veći ekran daje vam bolji prikaz svega što se odvija ispod plovila. Intuitivni korisnički interfejs omogućuje jednostavno pronalaženje svih funkcija koje su vam potrebne, pa ćete uvek biti spremni za sve što se na vodi može dogoditi.