Garmin Fishfinder Striker 4

Garmin Fishfinder Striker 4
Garmin Fishfinder Striker 4 Garmin Fishfinder Striker 4
Šifra proizvoda: 21xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 22.490,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Garmin Fishfinder Striker 4

  • Jednostavan 3,5-inčni fishfinder uređaj sa ugrađenim GPS-om izuzetne osetljivosti

  • Pronađite ribu i označavajte omiljena mesta, dokove i pristanišne rampe kako biste im se kasnije mogli vratiti

  • Praktično upravljanje tastaturom

  • Isporučuje se sa CHIRP sondom za sonar (77/200 kHz); snaga odašiljanja (200 W RMS) / (1600 W od vrha do vrha)

  • Nadogradite do CHIRP tehnologije visokih performansi pomoću sondi GT8 ili GT15 (obe se prodaju odvojeno)

Pronalaženje ribe nikada nije bilo tako jednostavno kao uz STRIKER 4 fishfinder uređaj. Označite svoja omiljena mesta, pristanišne rampe i dokove kako biste im se naknadno mogli vratiti, a omiljene tačke i rute možete deliti sa drugim STRIKER i echoMAP™ kombinovanim uređajima. Tehnologija Smooth Scaling™ osigurava neprekidan prikaz slike prilikom promene merila raspona dubine. Premotavanje istorije sonara omogućuje vam vraćanje kroz slike sonara kako biste označili tačke koje ste možda propustili. Isporučuje se sa nosačem koji se može nagnuti/zaokrenuti, CHIRP sondom od 77/200 kHz i nosačima, opremom i kablom za montažu na krmenu i vanbrodski motor. Ako želite CHIRP tehnologiju visokih performansi, nabavite sondu GT8 ili GT15 (obe se prodaju odvojeno).

Doživite CHIRP jasnoću

STRIKER 4 fishfinder uređaj se isporučuje sa Garmin CHIRP (77/200 kHz) sondom koja osigurava primetno bolju jasnoću i detalje prikaza ribe i struktura u poređenju sa standardnim sondama od 77/200 kHz.

Umesto da odašilje samo 1 jedinstvenu frekvenciju, CHIRP sonda šalje neprekidan snop frekvencija koje se kreću od niskih do visokih i zatim pojedinačno interpretira njihove povratne signale. Obzirom da frekvencije daju više informacija, CHIRP sonarna tehnologija stvara oštriji prikaz ribe u luku i daje bolje razdvajanje ciljeva.

Uređaj možete nadograditi na Garmin CHIRP tehnologiju visokih performansi koja vam daje kristalno jasne sonarne slike sa još boljim razdvajanjem ciljeva i rezolucijom koja ostavlja bez daha i na velikim i na malim dubinama. Kako bi ribolov bio još uspešniji, konture dna su vidljivije, čak i kada se brzo krećete, a šum signala suzbija se na većim dubinama što omogućuje pravovremenu interpretaciju onoga što se nalazi ispod površine.

Označite mesta GPS-om izuzetne osetljivosti

Za razliku od standardnih, STRIKER fishfinder uređaji imaju ugrađeni GPS izuzetne osetljivosti koji vašu trenutnu lokaciju određuju brzo i precizno i zatim vašu GPS lokaciju održavaju gde god se nalazili. Još važnije, omogućuju vam da označite mesta na kojima ribe grizu tako da se kasnije možete vratiti do njih. Možete označiti i dokove, pristanišne rampe i druge lokacije na jezeru ili reci. Dovoljno je da sledite stazu koja se nalazi na ekranu kako biste ponovo došli do njih kad god poželite.

Jednostavna navigacija uz tačke na karti

Obzirom da fishfinder uređaji iz serije STRIKER imaju ugrađeni GPS izuzetne osetljivosti pa svoju lokaciju možete videti u odnosu na označene tačke. Pomoću tačaka jednostavno možete videti, označiti i rutirati do lokacija kao što su gomile na dnu, panjevi i dokovi. To je i izvrstan alat za pronalaženje puta natrag do pristanišne rampe. 

 

Brzinu proverite na ekranu

Brzinu plovila možete brzo i jednostavno videti na ekranu STRIKER fishfinder uređaja. To je izvrstan način da budete sigurni da vozite brzinom koja odgovara mamcu koji koristite i koja je prilagođena lovu na određenu vrstu ribe. Isto tako, uvek ćete moći kontrolisati svoju brzinu kada se krećete kroz područja u kojima je zabranjeno glisiranje.

 

 

Stacionarni ribolov sa ugrađenom blicom

STRIKER uređaji kombinacija su fishfinder uređaja i blica. Svaki put kada se upustite u stacionarni ribolov, ugrađeni blic će osvetliti vodu do dna, bez obzira da li je zamrznuta ili mutna, mamac i ribu koju označi snop sonara. Čak ćete moći videti koliko visoko podižete i spuštate mamac i da li se riba kreće prema njemu ili od njega.

 

 

Ponesite fishfinder uređaj sa sobom

Dostupan je i komplet koji štiti vaš STRIKER fishfinder uređaj sa GPS-om i u kojem ga možete nositi pa je idealan za ribolov iz kajaka i kanua ili ribolov na ledu. Isporučuje se sa punjivom baterijom sa punjačem, ugrađenim upravljanjem i čuvanjem kabla sonde i vakuumskim nosačem za montiranje i pomeranje sonde.

 

 

Napomena:

Uređaj nema podršku za učitavanje kartografije, GPS isključivo služi za pokazivanje pozicije na belom ekranu.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019