Anatec Pacboat Start'r Evo

Anatec Pacboat Start'r Evo
Anatec Pacboat Start'r Evo Anatec Pacboat Start'r Evo
Šifra proizvoda: 26xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 74.390,00RSD 61.990,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Anatec Pacboat Start'r Evo Sa smanjenom veličinom i sa neverovatnom lakoćom upotrebe, PACBOAT EVO je poboljšana verzija PACBOAT-a. Zahvaljujući mostu iznad linije vode koji je povećan što je za rezultat imalo poboljšanje plovnosti i istovremeno se menja kapacitet hrane koju može poneti sa 1kg na 1.5kg. U poređenju sa svojom većom braćom (i Monocoque i Catamaran),PACBOAT EVO koristi prednosti minimalnih dimenzija i ograničene težine za lak transport i korišćenje.

Ovo je brodić za hranjenje koji je projektovan tako da zadovolji sve veću potražnju za brodićima kompaktnog dizajna koji neće uveliko uticati na mobilnost samog ribolovca i ribolova generalno.

PACBOAT START'R EVO je ekonomična verzija PACBOAT EVO.Odredjeni elementima elektronike GRAUPNER su zamenjeni standardnim komponentama (Speed Controller i servo motor). Takođe AD1202 daljinski nije GRAUPNER brend, ali i dalje koristi prednosti  2.4GHz tehnologije.

PACBOAT EVO pogoni motor sa propelerom koga pokreću dva akumulatora 6V 4.5 Ah. Autonomija broda je oko 80 minuta dok je maksimalna brzina 1,6 metra u sekundi. Upravljanje je obezbeđeno preko mehanizma kormila.

Da bi se olakšalo upravljanje brodom noću ili u uslovima lošeg osvetljenja,PACBOAT je opremljen sa 4 izuzetno jake LED diode  (2 bele prednje i 2 crvene pozadi).

Dimenzije : 59 x 28 x 25 cm

Težina : 4.5 Kg (sa baterijama)

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019