Meni
Vasa Korpa

Anatec Pacboat Evo

Anatec Pacboat Evo
Anatec Pacboat Evo
Anatec Pacboat Evo
-13 %
Anatec Pacboat Evo
Anatec Pacboat Evo
Anatec Pacboat Evo
Anatec Pacboat Evo
79,990.00RSD
92,190.00RSD
Bez PDV-a: 79,990.00RSD
  • Raspoloživost:
  • Sifra proizvoda: 26xx

Anatec Pacboat Evo Sa smanjenom veličinom i sa neverovatnom lakoćom upotrebe, PACBOAT EVO je poboljšana verzija PACBOAT-a. Zahvaljujući mostu iznad linije vode koji je povećan što je za rezultat imalo poboljšanje plovnosti i istovremeno se menja kapacitet hrane koju može poneti sa 1kg na 1.5kg. U poređenju sa svojom većom braćom (i Monocoque i Catamaran),PACBOAT EVO koristi prednosti minimalnih dimenzija i ograničene težine za lak transport i korišćenje.

Ovo je brodić za hranjenje koji je projektovan tako da zadovolji sve veću potražnju za brodićima kompaktnog dizajna koji neće uveliko uticati na mobilnost samog ribolovca i ribolova generalno.

Opremljen kao i svi Anatec brodovi sa komponentama nemačkog proizvođača GRAUPNER kao i novim MZ10 daljinskim upravljačem od istog proizvođača.Tu je takodje veoma korisni digitalni kontroler napona baterije.

PACBOAT EVO pogoni motor sa propelerom koga pokreću dva akumulatora 6V 4.5 Ah. Autonomija broda je oko 80 minuta dok je maksimalna brzina 1,6 metra u sekundi. Upravljanje je obezbeđeno preko mehanizma kormila.
Kontrola broda i njegovih funkcija se vrši preko daljinskog upravljača GRAUPNER MZ10 koji koristi prednosti nove tehnologije HoTT 2.4 GHz koja rešava probleme interferencije sa drugim daljinskim uredjajima i povećava domet. Ova tehnologija takođe ima prednost što ne zahteva antenu na brodu.
Da bi se olakšalo upravljanje brodom noću ili u uslovima lošeg osvetljenja,PACBOAT je opremljen sa 4 izuzetno jake LED diode  (2 bele prednje i 2 crvene pozadi).

Dimenzije : 59 x 28 x 25 cm

Težina : 4.5 Kg (sa baterijama)