Anatec Maxboat

Anatec Maxboat
Anatec Maxboat Anatec Maxboat Anatec Maxboat Anatec Maxboat
Šifra proizvoda: 26xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 173.590,00RSD 148.790,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Anatec Maxboat je brodić za hranjenje čiji oblik omogućava savršenu plovnost i izuzetnu stabilnost čak i u ekstremnim vremenskim uslovima (vetar i talasi).
Dva motora sa propelerima obezbeđuju potrebnu snagu za navigaciju brzinom preko 7 km / h pod punim opterećenjem. Ovi motori su kontrolisani nezavisno tako da omogućavaju odličnu upravljivost broda. Ova karakteristika obezbeđuje savršeno rukovanje sa MAXBOAT i daje veliku prednost prilikom postavljanja sistema jer to treba da bude veoma precizno. Za lakši transport i pokretanje MAXBOAT je opremljen sa ručkom.

Kontejner za mamce je izradjen od nerdjajućeg čelika i postavljena je u centralnom delu broda tako da daje stabilnost čak i kada je brod napunjen. Ona je podeljena u dve pregrade i daljinski upravljač omogućava postepeno otvaranje ovih kontejnera tako da mamci postepeno ispadaju omogućavajući hranjenje šire zone. Takodje ovih dvoje vrata na kontejnerima se otvaraju nezavisno čime se dobija mogućnot hranjenja dve zone u jednom isplovljavanju broda.

Brod može da primi do 5 kg hrane ukupno(2 x 2.5 kg) i može se koristiti za transport svih vrsta mamaca (boila, partikli, peleta, praškaste prihrane).

Da bi se olakšalo upravljanje brodom noću ili u uslovima lošeg osvetljenja,MAXBOAT je opremljen sa 6 izuzetno jakih LED dioda  (4 bele prednje i 2 crvene pozadi).

Kontrola broda i njegovih funkcija se vrši preko daljinskog upravljača DEVENTION DEVO7 koji koristi prednosti nove tehnologije HoTT 2.4 GHz koja rešava probleme interferencije sa drugim daljinskim uredjajima i povećava domet. Ova tehnologija takođe ima prednost što ne zahteva antenu na brodu. Zahvaljujući ovom daljinskom upravljaču domet je do 250m.

Tu je takodje veoma korisni digitalni kontroler napona baterije.


Dimenzije : 70 x 46 x 33 cm

Težina : 10 Kg (sa baterijama)

 

 

 

 

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019