Meni
Vasa Korpa

Shimano Medium Baitrunner XTB LC

Shimano Medium Baitrunner XTB LC
Shimano Medium Baitrunner XTB LC

Napiši recenziju

20,690.00RSD
Bez PDV-a: 20,690.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: Šaranska mašinica

Shimano Medium Baitrunner XTB LC Ovo je samo umanjena verzija Big Baitrunner XTB LC koja je kompaktnija,laganija  i sa smanjenim kapacitetom najlona.Model koji je zaista bio neophodan da upotpuni seriju Shimano Baitrunner-a.

Originalni Big Baitrunner LC imao je nenadmašanu reputaciju kao ultimativna 'Big Pit' mašinica. U stvari, on je započeo trend velikih mašinica pre više od 15 godina. Njegova zamena, elegantan, moderan, XTB-LC, stvoren da poboljša reputaciju još više. Moćan i pun najboljih Shimano tehničkih inovacija. Novi Big Baitrunner ima AR-C špulnu i AeroWrap II sistem oscilovanja. Ova kombinacija obezbeđuje maksimalnu daljinu zabačaja. Interno, svi lageri su zaštićeni A-RB lageri za povećanje izdržljivosti i zupčanici su redizajnirani da se smanji trenje i poveća  transfer snage sa duge aluminijumske  ručke na rotor.

Model Kočnica (kg) Ležajevi Prenosni odnos Namotavanje (cm) Težina (g) Kapacitet (mm/m)
MBTRXTBLC 15 4+1 5,3:1 105 560 0.30-390/0.35-290/0.40-210

Napomena: Kupovinom Shimano mašinica u Carp Mania prodavnici kupac ostvaruje pravo na dvogodišnji garantni rok. Detaljnije o garanciji i šta ona podrazumeva pogledajte na linku Shimano garancija.