Prowess Starfall

Prowess Starfall
Prowess Starfall Prowess Starfall Prowess Starfall Prowess Starfall Prowess Starfall
Brend: Prowess
Šifra proizvoda: bbbb
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 16.390,00RSD 13.190,00RSD

Raspoložive opcije


* Model štapa::

Kol:  
   - ILI -   

Prowess Vam predstavlja seriju vrhunskih šaranskih štapova koji će zadovoljiti prohteve i onih naj zahtevnijih  ribolovaca. Ultra tanak karbonski blank, tanka EVA ručka, crni Minima super lagani provodnici. Napravljeni korišćenjem Japanskog HM karbona, akcija svakog štapa je specijalno dizajnirana da Vam ponudi najbolji instrument u svakoj tehnici uz zadržavanje izuzetnog odnosa cena / kvalitet
 

Prowess Starfall 12ft 3,25lb Univerzalnost na svom vrhuncu! Štap koji pokriva većinu situacija u šaranskom ribolovu. Veoma tanak blank brze akcije koji je sposoban za precizne i daleke zabačaje i sa dovoljno finoće za pravo uživanje u borbi sa ribom.

Prowess Starfall 13ft 3,5lb je najači štap u ovoj seriji. Ovaj štap je objedinio neke od esencijalnih karakteristika potrebnih da se dobije odličan i univerzalan šaranski štap. Brze akcije ali sa dovoljno mekoće u gornjem delu koja će amortizovati nagle udarce ribe i sprečiti spadanja,a ipak sa velikom rezervom snage u srednjem i zadnjem delu štapa što mu daje izuzetne bacačke performanse kao i snagu za kontrolu i naj borbenijih riba.

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019