Gamakatsu G-Carp Super Rig

Gamakatsu G-Carp Super Rig
Gamakatsu G-Carp Super Rig Gamakatsu G-Carp Super Rig
Brend: Gamakatsu
Šifra proizvoda: 824
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 439,00RSD

Raspoložive opcije


* Veličina udice:

Kol:  
   - ILI -   

G-Carp Super Rig je jedna od najboljih udica za upotrebu sa Sneško Belić ili pop-up prezentacijama. Relativno kratak i zakrivljen vrat i dug i oštar vrh u kombinaciji sa blago povijenim okcetom ka unutra daju ovoj udici fantastične karakteristike kačenja i smanjen rizik od otkačinjanja ribe u toku borbe.Izradjena od deblje žice tako da je upotrebljiv i u ekstremnim uslovima.

 

Specifičan metod, kao i izbor materijala koji se koristi obezbedjuju da Gamakatsu udice imaju bolji kvalitet završnih proizvoda od svih ostalih brendova. Pre svega, Gamakatsu koristi top-of-the-range čelik sa visokim procentom ugljenika koji omogućava da se izbegnu svi nedostatci koji bi mogli oslabiti udicu.
Gamakatsu ima najnapredniji sistem proizvodnje u svetu. Svaka udica se zagreva na odredjenu temperaturu,a potom se potapa u ulje. Ovaj proces ojačava udice,a istovremeno zadržava fleksibilnost. Konačno i svakako najvažnije, ultra moderan proces oštrenja omogućava da se dobije savršeno konusna tačka neprevaziđene preciznosti.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2020