Gamakatsu G-Carp A1 Super Camou

Gamakatsu G-Carp A1 Super Camou
Gamakatsu G-Carp A1 Super Camou
Brend: Gamakatsu
Šifra proizvoda: 874
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 619,00RSD

Raspoložive opcije


* Veličina udice:

Kol:  
   - ILI -   

Gamakatsu G-Carp A1 Super Camou Veliki klasik medju šaranskim udicama ,prilagodljiva svim situacijama u ribolovu. Sa veoma oštrim i dugim vrhom i većom povratnom kukum, G-Carp A1 Super obezbeđuje brzo i sigurno kačenje.Idealan izbor za pecanje velikih riba.

Kamuflaža šaranskih sistema čini veoma važan deo uspeha modernog šaranskog ribolova. Gamakatsu podiže kamuflažu na viši nivo uvođenjem posebnog premaza za udice! Nakon intenzivnog razvoja i testiranja stvoren je premaz koji ne samo da izgleda dobro već i podržava odlične karakteristike kačenja Gamakatsu G-Carp A1 udica.
Dvobojni kamuflažni premaz je dostupan u dve verzije, koje su posebno prilagođene Evropskim terenima. Prva kombinacija, "dark forest" sa "green apple" tonovima se može savršeno primeniti na travom obraslim terenima. Druga kombinacija boja je dizajnirana za maksimalnu kamuflažu na peskovitom i muljevitom dnu. Braon boja kafe i malo boje žutog peska pod vodom čine udicu gotovo nevidljivom.

A1 je naziv materijala za proizvodnju specijalno dizajniranih udica. Ovaj materijal sadrži volfram i vanadijum, kojima se stvara potpuno jedinstven kombinacija materijala za udice.Ove udice su 20 odsto jače od udica izradjenih od standardnog čelika. A1 udice su lagane i izdržljive, vrh će trajati mnogo duže od konvencionalnih udica.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2020