KKarp Xtreme Fluorocarbon Coated Line 1000m

KKarp Xtreme Fluorocarbon Coated Line 1000m
KKarp Xtreme Fluorocarbon Coated Line 1000m
Brend: KKarp
Šifra proizvoda: 2148-1418-1948-1419
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 2.799,00RSD

Raspoložive opcije


* Prečnik najlona::

Kol:  
   - ILI -   

KKarp Xtreme Fluorocarbon Coated Line 1000m XTREME Fluorocarbon je ultimativni izbor za šarandžije, nudi ultra nisku vidljivost i odličnu kamuflažu. Koristeći najnoviju tehnologiju ekstrudiranja, XTREME pokazuje izvanrednu mekoću za razliku od drugih monofila presvučenih fluorokarbonom . Fluorokarbonski premaz najlonu daje težinu za odlične performanse tonjenja,snagu na čvoru i  povećanu otpornost na habanje za pecanje u teškim uslovima sa puno podvodnog krša i sve to u kombinaciji sa malom istegljivošću i odsustvom memorije. Dok super glatka površina pospešuje daljinu zabacivanja i preciznost.

Nosivost : 0,286mm/9,8kg

                   0,309mm/11,95kg

                   0,354mm/15,80kg

                   0,405mm/21,15kg

 

Napomene proizvodjača

Svi Xtreme najloni se prodaju u metalnoj kutiji koja garantuje extra zaštitu i omogućava da se čuvaju u stalnom mraku dalje od sunčeve svetlosti kao i da se obezbedi konstantan nivo vlažnosti. Uvek se setite da neiskorišćeni najlon vratite u kutiju i čuvate van domasaja sunca i toplote.Da se najlon održi u dobrom kvalitetu obrisite najlon sa vlažnom tkaninom na kraju svakog pecanja,ovo će ukloniti nečistoće i produžiti vek najlona.Molimo Vas da posvetite posebnu pažnju prilikom namotavanja najlona na Vašu mašinicu,uvek dozvolite da se kalem najlona slobodno okreće dok ga namotavate na mašinicu,primenjujući dovoljan nivo otpora nežno držeći najlon medju prstima ili namotavajte najnon iz posude sa toplom vodom,ovo će neutralisati bilo koji memoriski efekat ,dajući Vam perfektno napunjenu špulnu na mašini.

Svaki kalem monofila je obeležen na svakih 200m za maksimalnu preciznost  kada namotavate monofil na mašinice.Ovo će omogućiti veću fleksibilnost kada delimično punite Vaše špulne i daće Vam uvid koliko je najlona još ostalo na kalemu

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019