Sakura Trinis Micro Lure

Sakura Trinis Micro Lure
Sakura Trinis Micro Lure
Brend: Sakura
Šifra proizvoda: 3953-4-5
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 18.990,00RSD 11.490,00RSD

Raspoložive opcije


* Model štapa:

Kol:  
   - ILI -   
TRINIS, legendarno ime koje zvuči kao obećanje kvaliteta i efikasnosti u ušima varaličara! Nova serija predstavljena 2017.godine ispunjena je stilom i modernom estetikom istovremeno,dok pitanje kvaliteta potvrdjuju Mitsubishi karbon,Fuji oprema i pluta "AAA" kvaliteta. Razlikujemo ukupno 8 različitih serija i 50 modela u skladu sa njihovom namenom,a svi su dizajnirani u skladu sa veoma rigoroznim specifikacijama.
Oni će odgovori na očekivanja varaličara u gotovo svim tehnikama ribolova varalicom bez obzira da li se peca u slatkoj ili slanoj vodi. Lakoća, osetljivost i balans briljantno spojeni sa preciznošću, snagom i izdržljivosti.
 
Ova serija posvećena je ultra lajt ribolovu i korišćenju malih varalica za ribolov pastrmke,street fishing i kada god uslovi nameću smanjenje u veličini mamca,najlona,olova da bi se uhvatile i one neaktivne ribe. Kako se pritisak ribolovaca povećava svaki dan neophodno je, čak i od suštinskog značaja, da se savladaju ove fine tehnike ribolova kao što je drop šot, split shot, Light Rock Fishing (LRF) itd.
 
  • Karbon Mitsubishi Japan IM24T + HM36T
  • Provodnici Fuji ® Alconite,K-Frame
  • Halter Fuji ® VSS
  • Drška od EVA pene visoke gustine
 
 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2020