Meni
Vasa Korpa

Sakura Croaker Crank 55F

Sakura Croaker Crank 55F
Sakura Croaker Crank 55F
-33 %
Sakura Croaker Crank 55F
Sakura Croaker Crank 55F
Sakura Croaker Crank 55F

Napiši recenziju

1,390.00RSD
2,090.00RSD
Bez PDV-a: 1,390.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 4699

Dostupne opcije

Sakura Croaker Crank 55F Ribolov na površini sa varalicama visoke plovnosti pruža neverovatan doživljaj jer se napad predatora odvija pred očima ribolovca. Stvaranjem Croaker Crank 55F varalice odlučili smo da Vam ovaj vid ribolova približimo još više.  
Imajući u vidu siluetu žabe nastala je ova veoma zanimljiva površinska varalica. Naoružana sa dve duple udice i sa velikom plovnošću, ona ako prolazi između lokvanja i površinskih prepreka. Karakteriše je snažan wobbling efekat koji emituje jake talase na površini vode. Tu je i zvučni signal niske frekvencije koji dolazi iz kuglica od nerđajućeg čelika, privlačeći ribu i sa većih daljina. Ovo je veoma efikasan načina da se olakša lociranje varalice od strane predatora usred zatravljene površine.

Sve vrste animiranja su moguće, ali kontinuirano sporo do srednje povlačenje je ono koje daje najviše eksplozivnih udaraca. Veoma lako  se zabacuje zahvaljujući internom otežanju sa magnetima kao i njenom savršenom balansu, sigurno ćete biti zadivljeni performansama!

Vrsta varalice : Crankbait
Specifikacija : 55 mm (15.2 g)
Floating - Plivajući
Dubina zaranjanja : do 0,1m