Meni
Vasa Korpa

Meleg Bait Catcher Boili Mix 1kg

Meleg Bait Catcher Boili Mix 1kg
Meleg Bait Catcher Boili Mix 1kg

Napiši recenziju

849.00RSD
Bez PDV-a: 849.00RSD
  • Raspoloživost: Na lageru
  • Sifra proizvoda: 998

Dostupne opcije

Meleg Bait Catcher Boili Mix 1kg se razlikuje od ostalih zato što su aroma, primamljivači, stimulatori apetita i boja “zaključani” u miksu zahvaljujući našem jedinstvenom flav-lock procesu. Complete miksevi su napravljeni na bazi lako stvarljivog Hi-digest miksa.Dostupni u više različitih aroma.

Vrlo lako se pripremaju. Sve što treba da uradite je da razbijete nekoliko jaja u posudu i polako dodajete catcher boili miks, dok mešanjem ne dobijete homogenu masu odgovarajuće gustine da se bez problema može rolati u boili roleru.Dobijene kuglice je potom potrebno prokuvati u trajanju od 1 do 3 minuta u zavisnosti od željene tvrdoće gotove boile.

Šta je zapravo Hi-digest ?

Hi-digest mix predstavlja vrhunac među lako stvarljivim boili miksevima, nudeći idealne nivoe proteina, ugljenih hidrata, masti, vitamina i minerala. Hi-digest miksevi potvrdili su se i u najtežim uslovima zahvaljujući odličnom balansu lako svarljivih sastojaka, ovaj proizvod efikasno i brzo privlači šarana, obezbeđujući mu dugotrajni izvor hrane koji ga neće prezasititi već će iznova i iznova stvarati potrebu za hranjenjem.