Garbolino Zombie Carp Match

Garbolino Zombie Carp Match
Garbolino Zombie Carp Match Garbolino Zombie Carp Match Garbolino Zombie Carp Match Garbolino Zombie Carp Match
Brend: Garbolino
Šifra proizvoda: 4516
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 13.590,00RSD 10.190,00RSD

Raspoložive opcije


* Model štapa::

Kol:  
   - ILI -   

Garbolino Zombi Carp Match Da li postoji univerzalan štap ? Apsolutno ,ne ! A, da li se Garbolino približio tako nečemu sa ovim meč štapovima, definitivno jeste. Treba obratiti pažnju na deklarisanu težinu bacanja koja nam govori mnogo toga. 10 - 60g govori da ovaj štap ima neophodnu snagu za zabacivanje velikih weglera na ozbiljne daljine,da ima snagu za ozbiljne ribe,ali isto tako ima neophodnu finoću za manje plovke i sitniju ribu. To ćete osetiti odmah pošto uzmete štap u ruke jer zahvaljujući dobrom balansu i težini od 205g za model od 3,9m i 230g za model od 4,2m odaju utisak mnogo rafiniranijih štapova od onoga šta njihovo ime sugeriše.

Zombie Carp match će zadovoljiti potrebe gotovo svih ribolovaca, krenimo od takmičara koji trebaju univerzalan, a opet jak match štap do rekreativaca koji s jednim štapom žele pokriti sve situacije na vode.

Što se tiče akcije štapa, u zabačaju se fantastično brzo smire te se savijaju do mesta štekanja drugog dela na dršku, a u bacanju kičma mu je na sredini drugog dela što za rezultat ima fantastične daljine zabacivanja kao i parabolu gotovo celom dužinom pod ribom. Istovremeno ta akcija daje i mogućnost zabacivanja manjih plovaka i uživanje u zamaranju sitnije bele ribe.

Ovi štapovu su apsolutni pobednici u pogledu univerzalnosti jednog match štapa,a ako tome i dodamo prilično dobru cenu u odnosu na dobijeno dolazimo i do titule best buy u match segmentu.
 

 
MODEL TEŽINA (g) TEŽINA BACANJA(g) TRANS. DUŽINA(m)
3,9m 205 10-60 1,36
4,2m 230 10-60 1,46

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019