Starbaits White Fish & Halibut Pellets Dip Attractor

Starbaits White Fish & Halibut Pellets Dip Attractor
Brend: Starbaits
Šifra proizvoda: 907
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 1.129,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Starbaits White Fish & Halibut Pellets Dip Attractor kao i boile iz Performance Concept serije dipovi su sačinjeni od najkvalitetnijih i potpuno prirodnih komponenti koje se nalaze i u boilama. Ovi dipovi su bez dodatih veštački aroma i aditiva što će prevariti i oprezne krupne ribe. Zbog svog kompleksnog sastava mogu se koristiti kao tečni deo pri pravljenju boila od "home made" ili istoimenih Stick i Method mixeva.

Starbaits White Fish & Halibut Pellets serija je deo nove generacije mamaca Performance Concept specijalno formulisanih da zadovolje kompletne nutritivne potrebe šarana. Ove boile su napravljene kao i sve Performance Concept boile isključivo od visoko kvalitetnih sastojaka bez veštačkih boja i aroma.   
Ovo su hiper proteinski mamci ciljano proizvedeni za pecanje krupnih riba. Pošto se sastoje od veoma visokog procenata mikro peleta i rastvorljivih ekstrakata proteina ribe ovo je pravi instant mamac dok preostali sastojci održavaju atraktivnost u dužem vremenskom roku. Veoma bogati proteinima iz ribljeg brašna (70% proteina, 30% rastvorljivih) ekstraktima račića, ribljim uljem "winterised" (poseban tretman koji doprinosi da ulje ostane tečno čak i na niskim temperaturama), vitaminima i mineralima.

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019