MVDE Tečna Aroma 500ml Brasem

MVDE Tečna Aroma 500ml Brasem
MVDE Tečna Aroma 500ml Brasem
Brend: Marcel Van Den Eynde
Šifra proizvoda: 3672
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 639,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

MVDE Tečna Aroma 500ml Brasem Tečni aditivi su visoko kvalitetni proizvodi koji sadrže veoma moćne sirovine. Efekat tečnih aroma je da bolje vežu primamu i povećaju njenu primamljivost sa ispravnim odnosom aroma i zaslađivača. U kojoj meri će ribolovci koristiti ove aditive je stvar ličnog izbora,ali naša preporuka je da je sadržaj jedne boce dovoljan za 4 do 5 kg suve prihrane.  Najbolji način za dodavanje tečnih aditiva je taj da ih pomešate sa vodom koju koristite za mešanje prihrane. Ako koristite mlaku vodu, ona će bolje pustiti sadržaj aditiva.

Tečne arome i aditivi prodiru u sve delove prihrane,zadržavajući ribu zainteresovanom duže vreme.Praškasti aditivi se rastapaju mnogo brže i idealno je kada se dodaju u prihranu u poslednjem trenutku.Idealno je ako možete koristiti praškaste aditive da privučete ribu brzo u kombinaciji sa tečnim kako bi ribu zadržali na mestu hranjenja duži period vremena.

Brasem je još jedan klasik medju aromama za privlačenje deverike u zonu hranjenja. Izuzetno prijatnog slatkastog mirisa nepogrešivo privlači deveriku.

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019