MVDE Supercarp Strawberry 1kg

MVDE Supercarp Strawberry 1kg
MVDE Supercarp Strawberry 1kg
Brend: Marcel Van Den Eynde
Šifra proizvoda: 3667
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 399,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Marcel Van Den Eynde Supercarp primama je najnaprednija primama ikada razvijena specijalno za šarana. To je  sporo rastopljiva prihrana ujedno i sa instant i sa produženim dejstvom na dnu, može da privuče i oprezne ribe na vaš mamac.Koristeći samo najbolje, izuzetno ukusne sastojke, Supercarp grounbait je bogat izvor proteina biljnog porekla, 60% prirodne hrane šarana.Sastav je strogo regulisan tako da odgovara metabolizmu šarana.
Svi sastojci u Supercarp-u su specijalno formulisani da obezbede izbalansiranu ishranu za šarana i drugih vrsta mirnih riba. U razvoju ovog proizvoda su učestvovaliu vodeći ljudi iz aquaculture i stručnjaci za ishranu i zdravlje ribe kako bi obezbedili da svi Supercarp proizvodi imaju pravilan balans proteina i ulja, 100% prirodnih i potpuno bez štetnih veštačkih boja i konzervansa.
 

Carpstimm je dokazani apetit stimulator (sadrži betain i amino kiseline) koji je takođe uključen u formulaciji ovog proizvoda. Ovaj jedinstveni dodatak deluje sinergiski za optimizuje unos i iskorišćenje hrane i rezultuje aktivnijim i produženim hranjenjem ribe. Supercarp proizvodi nisu tu samo da pomognu u boljem ulovu šarana već su od koristi za samu ribu pružajući dragocen,balansirani izvor biološki iskoristive hrane.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019