MVDE Hi Pro Carp Red 1kg

MVDE Hi Pro Carp Red 1kg
MVDE Hi Pro Carp Red 1kg
Brend: Marcel Van Den Eynde
Šifra proizvoda: 3356
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 359,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

MVDE Hi Pro Carp Red 1kg Proteinima bogat mix dizajniran za upotrebu na komercijalnim vodama nastanjenim šaranom ili bilo kojim vodama sa većim populacijama linjaka, klena i deverike.U ovu primamu su uključene čestice dovoljno velike da privuku i drže veću ribu. Savršena je za korišćenje prilikom ciljanog lova na krupnije komade bilo od strane meč ribolovaca ili šarandžija. Ovo je crvena verzija Hi Pro prihrane.

  • 1kg Hi-Pro Carp prihrane, 0,5kg pržene konoplje. Ova mešavina se dobro vezuje za plasiranje na daljinu pomoću praćke ili kašike, može se koristiti kao nosač velikih mamaca kao što su boile, kukuruz šećerac ili komadići mesnog nareska.
  • 1kg Hi-Pro Carp prihrane sa jednakim delom belih ili braon prezli. Za upotrebu u plitkim jezerima kada se peca na plutajuće mamce kao što su hleb, biskvit ili kasteri i crvici, ali pripremite je neko vreme pre nego što počnete da pecate da bi bila najefikasnija.
  • 1kg Hi-Pro prihrane i jednak deo krupnih belih prezli i 1 vekna belog hleba umešena da bude nalik pireu. Ova dobro natopljena mešavinom će se razbiti skoro pri udaru o vodu. (Za vodu preko 1,8m dubine, očvrsnite smešu pomoću prezli).Sa ovom metodom kada se peca na tekućim vodama klen, crvenperka i deverika sa hlebom na udici može da  da spektakularne rezultate.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019