MVDE DS Feeder 1kg

MVDE DS Feeder 1kg
MVDE DS Feeder 1kg
Brend: Marcel Van Den Eynde
Šifra proizvoda: 3345
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 399,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

MVDE DS Feeder 1kg Ovo je prva primama koju smo razvili specijalno za fider ribolov deverike.Jan Zekveld i Jan van Schendel, dva holandska ribolovca koji promovišu naše proizvode već dugo vremena su nam pomogli u tome. Duch Special Feeder  je veoma svestrana mešavina koja se može koristiti kada se peca u skoro svakoj evropskoj vodi (duboka ili plitka, sa strujom ili ne).

DS Feeder je prilično lagana primama, ali sa dobrim vezujućim osobinama . Zbog činjenice da se primama sada "transportuje" do dna uz pomoć hranilice, a ne da se primama baca rukom, možete pecati sa lakšim miksom čak i u dubokim i tekućim vodama. Kada je DS Feeder prilično navlažna možete je koristiti čak i u ekstremnim uslovima sa strujom.

Polu navlažena i vrlo suva će bukvalno "eksplodirati" iz hranilice u doticaju sa površinom vode. Ovo je naravno dobro kada pecate u plitkim vodama.

Idealan dodatak ovoj primami je jedan deo braon prezle kada želite da kreirate miks koji će kada se nadje na dnu izaći iz hranilice veoma brzo.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019