Maros Mix Series FEEDER Groundbait 1kg

Maros Mix Series FEEDER Groundbait 1kg
Maros Mix Series FEEDER Groundbait 1kg Maros Mix Series FEEDER Groundbait 1kg
Brend: Maros Mix
Šifra proizvoda: 403-2771
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 269,00RSD

Raspoložive opcije


* Izbor prihrane::

Kol:  
   - ILI -   

Maros Mix Series FEEDER Ovo su  posebne mešavine, koje su prilagođene savremenoj feeder tehnici ribolova. Najvažnija stvar je lepljenje jer kada zamesimo loptu i stavimo je u kofu odakle ćemo je bacati u vodu za početno prihranjivanje,tada nije dozvoljeno da se ona raspadne na komade,dok se u vodi ona mora raspasti u kratkom roku i započeti svoje delovanje tj. primamljivanje širenjem arome i čestica hrane.

Extra Bream-Deverika

Prihrana razvijena pre svega za pecanje bodorke i deverike,sa velikim procentom prženih uljarica.Aromatizovana prirodnim aromatskim semenjem koje joj daje autentičan miris.Tamna boja omogućava primamljivanje i veoma opreznih riba.

Extra Feeder

Hrana predviđena za plasiranje pomoću kavezne hranilice i razvijena za šaranske vrste riba.Boja ove primame daje joj mogućnost korišćenja u svim godišnjim dobima.

Extra Cheese-Sir

Koncentrisana Hrana koja je izuzetno kompaktna i lepljiva,sa jakim mirisom sira.Jednako je uspešna u lovu skoro svih rečnih riba.Ova primama sadrži materije za bolju lepljivost.Za korištenje u brzoj vodi preporučuje se dodavanje teške zemlje i šljunka.

Feeder Green Betain Prihrana prilagodjena za fider ribolov na komercijalnim revirima bogatim šaranom i krupnom deverikom. Zele je boje koja potiče od mrvljenih peleta sa visokim sadržajem betaina i spiruline koji su poznati atraktori za šarana.

Feeder Special Carp-Šaran

Hrana koja je predviđena za plitke i srednje duboke stajaće vode. Dobre je lepljivosti što znači da može poneti dosta mamaca i može se plastirati se na veće daljine bez bojazni da će ispasti iz hranilice prilikom zabačaja. Ova smeša
je poslastica kako za šarane tako i za krupne babuške. U svom sastavu ima veću količinu kvalitetnih ekspandiranih
proizvoda koji joj daju lakoću i aktivnost u vodi.

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019