Maros Mix Series CARP Groundbait 1kg

Maros Mix Series CARP Groundbait 1kg
Maros Mix Series CARP Groundbait 1kg Maros Mix Series CARP Groundbait 1kg
Brend: Maros Mix
Šifra proizvoda: 404
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 269,00RSD

Raspoložive opcije


* Izbor prihrane::

Kol:  
   - ILI -   

Naša firma se potrudila da napravi praškastu prihranu od odabranog, savršenog osnovnog materiala.Svaka primama ima sopstveni poseban ukus, miris i boju , koji daju najbolje rezultate u teškim ribolovnim situacijama.Maros Mix Series CARP prihrane sadrže betain (97% čist) , što je veoma efikasan atraktor za pecanje šarana.

EXTRA Šaran

Osnova za ovaj mix sastavljena je od biranih komponenti koje su na značajnom mestu u jelovniku šarana.Ova hrana srednje granulacije pogodna je za korištenje u svim godišnjim dobima. Hrani je dodat BETAIN-a koji je dokazani atraktor i stimulator hranjenja.

EXTRA Med

Boja,ukus i aroma brzo izazivaju pažnju amura,šarana i babuške. Može se uspešno koristiti već i u rano proleće.Za uspešnije zadržavanje ribe na hranjenom mestu preporučuje se dodavanje kuvanog semenja konoplje,pšenice,šećerca itd

EXTRA Jagoda

Po sastavu veoma slična osnovnoj EXTRA Šaran hrani,ali sa razlikom što je ova primama sa aromom jagode i u crvenoj boji.Upotrebljava u svim godišnjim dobima.

EXTRA Amur

Hrana koja u svom sastavu sadrži sirovo semenje,zelene je boje i svojim mirisom kukuruza šećerca na mesto hranjenja privlači prvenstveno amura.

SPECIAL Šaran (Crveni)

Primama velike granulacije crvene boje razvijena za privlačenje krupnih riba.U kombinaciji sa ostalim tipovima šaran speciala je posebno efikasna.Vočna aroma prvenstveno privlači šarana i babušku,ali na hranjenom mestu može se očekivati i amur.

SPECIAL Šaran (Žuti)

Smeša hrane predvidjena za duboke vode. U sebi sadrži prodorne mediteranske arome i visok procenat medenjaka.Ovaj sklad komponenti privlači šarana,krupnu deveriku i babušku.Ovo je hrana koja daje dobre rezultate i u ekstremno toplim uslovima.Upadljivom žutom bojom privlači pažnju ribe.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019