Maros Mix Series WORLD CHAMPION Groundbait 1kg

Maros Mix Series WORLD CHAMPION Groundbait 1kg
Maros Mix Series WORLD CHAMPION Groundbait 1kg Maros Mix Series WORLD CHAMPION Groundbait 1kg
Brend: Maros Mix
Šifra proizvoda: 411
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 399,00RSD

Raspoložive opcije


* Izbor prihrane::

Kol:  
   - ILI -   

Maros Mix Series WORLD CHAMPION Groundbait 1kg Ove takmičarske prihrane proizvedene su od biranih prvoklasnih osnovnih sastojaka.Hrane iz ove serije mogu bez ikakvog problema da zadovolje zahteve svetskih stndarda kvaliteta.Posebna pažnja je posvećena prženju uljarica da bii se stvorila skladna celina ukusa.Smeša se obavezno proizvodi od svežih komponenti.

XXL

Osnovna hrana iz serije XXL može se koristiti na različitim tipovima i temperaturama vode.Njena tekstura je u mrvicama različitih veličina čime zadržava i primamljuje ribe.Uljarice su samlevene u sitne čestice dok je granulacija keksa i engleskog hleba veća i prilagodjena krupnijim primercima bele ribe.Može se mešati i sa ostalim prihranama iz asortimana Maros Mix-a uz dodatak bilo koje arome.

XXL Deverika

Sastav sličan osnovnoj XXL hrani ali sa dodatkom velike količine specijalnih prirodnih dodataka i aroma kojima je ova hrana optimizovana za lov deverike.

XXL Šaran

Ova prihrana je izgradjena na veoma kvalitetnoj osnovi XXL prihrane koja je dodatno obogaćena sa kuvanim,a potom presovanim kukuruznim peletima koji su neodoljivo privlačni za šarana.Takodje ova smeša je obogaćena betainom koji potiče ribu na hranjenje.

XXL Skobalj-Mrena

Na osnovu svog kvaliteta ova prihrana je svrstana u World Champion seriju.Njen sastav se bitno razlikuje od ostalih prihrana. Osnovni sastojci su birani tako da zadovolje potrebe riba tekućih voda. Uljarice su pržene posebnom pažnjom uz dodatak sira,slanih komponenti kao i dodatka za povećanje lepljivosti primame.

XXL Sweet

Ovo je hrana slatkastog ukusa koja sadrži mnogo manje prženih sastojaka od ostalih XXL hrana, mnogo se brže rastvara u vodi i nema laganih sastojaka koji se dižu u međusloj - napravljena da privlači  krupnu ribu.

SPECIAL Deverika

Aroma i ukus u kojoj dominira Belgijski "Brassem" i koji je pre svega predvidjen za lov deverike.Ova hrana je najpoznatija iz kategorije SPECIAL i najčešće korišćena od strane širokog kruga ribolovaca.Podjednako je uspešna kako na jezerima tako i na rekama.

SPECIAL Deverika Zimska

Primama sa veoma jakom aromom i sastavljena je samo od  tonućíh komponenti visoke energetske vrednosti.Slatkog je ukusa i crne boje što je posebno pogodno za bistrije zimske vode. Takodje u svom sastavu ima i mrvica tonućeg engleskog hleba. Veoma dobro privlači i zadržava ribe na hranjenom mestu.


 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019