Maros Mix Pellets

Maros Mix Pellets
Maros Mix Pellets
Brend: Maros Mix
Šifra proizvoda: 407-651
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 319,00RSD

Raspoložive opcije


* Peleti::

Kol:  
   - ILI -   

Dobri peleti imaju zadatak zadržavanja ribe na mestu hranjenja.Maros Mix peleti će to uraditi bez kompromisa.Na raspolaganju su različite veličine čijom kombinacijom dobijate različito vreme rastapanja i konstantno otpuštanje atraktora i hranjljivih materija na hranilištu

Kukuruzni Peleti 5mm

Ovo je proizvod izrađen specijalnim postupkom obrade tj.parenjem čime se postiže bolja svarljivost i bogati ukus.Dejstvo peleta počinje nakon 5 minuta pošto se plasirani,a potpuno rastapanje će se desiti nakon sat vremena otprilike što zavisi najviše od temperature vode.Naime u toplijoj vodi ratvaranje je brže i tada je preporučljivo koristiti pelete sa veći postotkom ulja kao što su halibut peleti,dok je u hladnoj vodi rastapanje sporije i tada dolaze do izražaja peleti na bazi kukuruza i sa dodatkom CSL-a.

Med 5mm

Svojom jarkom bojom peleti brzo privlače pažnju riba dok njihov miris i slatki ukus meda čine ih još privlačnijima.Sva ova svojstva ispoljava posebno u toploj vodi.

Jagoda-Anis 5mm

Svojom bojom privlači i oprezne ribe. Sastav mixa je obeležen aromatima koji potpomažu varenje i ujedno povećevaju apetit ribe.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019