SBS 3in1 Fluro Powder Dip 175gr M1

SBS 3in1 Fluro Powder Dip 175gr M1
SBS 3in1 Fluro Powder Dip 175gr M1
Brend: SBS Bait
Šifra proizvoda: 252
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 899,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

SBS je proizveo novi fantastičan dodatak mamcima .Postoje dve vrste praha u 3in1 Fluro dipu koji su razdvojeni .150gr praha pomešanog sa posebno atraktivnom aromom nalazi se na dnu kutije i njega će vaš mamac upiti nakon potapanja u vodu ,a potom u ovaj praškasti dip.Jarko obojenFluoro prah se nalazi u gornjem delu pakovanja. Fluoro prah je takodje sa ukusom, ali on neće natopiti Vaš mamac. Ovaj proizvod nudi 3 opcije korišćenja

Preporučujemo prvu opciju.Prvo je dovoljno umočiti mamac samo u osnovni prah,ali ovo važi za vode koje nisu dublje od 2m i gde je voda relativno mutna pri visokim temperaturama. Ako je jezero muljevito tu se šaran oslanja na svoj nos i nema svrhe koristiti fluoro prah. Mokru površinu mamca uvaljati u prah koji će natopiti mamac aromom,a ona će potom privući ribu u blizinu vašeg mamca.


Druga upotreba je obrnuta. Važi za duboke i bistre vode  (važi i za pliće vode ali u proleće i jesen) Tada Fluoro prah dobija na značaju u privlačenju ribe.Vrlo jednostavno se koristi, umočiti boilu u vodu,a potom je uvaljati u Fluoro puder i tako natopljen mamac će lakše privući šarana svojom aromom i vizuelnim efektom.

Treća opcija je da se zajedno koriste oba dipa. Tada voda treba da bude bistra i prozirna. U ovom slučaju, delovaće oba dipa istovremeno, a koristite ga tako što mokru boilu uvaljate u Fluoro prah,a potom  i u prah sa aromom .Jarke boje u prahu će privući ribu.PAŽNJA: Ne preporučujemo njihovo korišćenje u obrnutom redosledu jer Fluoro puder će ostati na površini vode.

 

Pakovanje: 150 + 25 gr

Dostupne arome: N-Butyric , M1

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019