Meleg Bait Powder Dip

Meleg Bait Powder Dip
Brend: Maver
Šifra proizvoda: 1654
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 459,00RSD

Raspoložive opcije


* Arome::

Kol:  
   - ILI -   

Meleg Bait Powder Dip koji se razlikuje od sličnih proizvoda jer on nije samo običan dip. POWDER DIP može se koristi i u boili miksu. Na 1 kg sweet boili miksa treba dodati od 2-4 kafene kašičice ovog proizvoda koji će poboljšati kvalitet i primamljivost Vaših boila.

Način korištenja ovog dipa je jednostavan. Potrebno je da boila na dlaci bude vlažna,umočite je u dip i prstima ili mešanjem ovog praha boilu prekrijte celu boilu i tako prekrivena boila je spremna za zabacivanje. Sastojci  praškastog dip-a će polako spadati sa boile dajući do znanja šaranu o kakvom se mamcu radi. Postoji i još jedna varijanta upotrebe ovog dipa . Pokvasite više boila i pospite dip preko njih, zatim sve to upakujte u pva mrežicu. Dobija se veoma jak mamac i sigurnost u toku lova šarana na muljevitim terenima u smislu da je vaš mamac nadjačao negativne mirise samog mulja.

Ovaj dip deluje dvostruko, ne samo da pojačava ukus i oplemenjuje Vašu boilu, već deluje i poput zaštitne odnosno opne koja štiti boilu od mulja.

NOVO!!

Od sad Powder Dip postoji u nekoliko popularnih aroma tako do smo mu dodali još jedan vid astrakcije i mogućnost prilagodjavanja različitim situacijama.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019