Starbaits Layerz Totally Bloodworm Boili

Starbaits Layerz Totally Bloodworm Boili
Starbaits Layerz Totally Bloodworm Boili Starbaits Layerz Totally Bloodworm Boili
Brend: Starbaits
Šifra proizvoda: 1444
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 1.790,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Starbaits Layerz Totally Bloodworm Napokon mamac sa čistom privlačnosti krvnih crvića oko boile. Za razliku od Kelp i Spirulina boila Totaly Bloodworm ne ostavlja malu količinu partikli oko boile kada se rastvori već kada uradite mali test videćete crvenkasto braon oblak oko boile.
Spoljni sloj je čista mlevena larva, crvenkasto braon oblak je sok ​​od larvi dok su mikro delići u stvari komadići larvi. Ovaj crvenkasto braon oblak je fantastičan atraktor za ribe,komplex prirodnih minerala i amino kiselina će se nači oko vaših mamaca privlačeći ribu u zonu da traži svoju omiljenu hranu tj. larvu.Totaly Bloodworm Layerz boilama treba malo duže da otpuste svoj omotač jer su napravljene od finijih sastojaka za razliku od  kelp omotača koji je grublje strukture i rastvara se veoma brzo.
Hranite Totally Bloodworm boilama bilo slobodno ponudjenim mamcima ili macem na udici. Oni će fantastično raditi ako se plasiraju u PVA vrečici,Veoma svestran boili koji daje veoma jaku prirodnu atrakciju još neviđenu u boilama . Kada se spoljašnji sloj rastopi boili će ostati da širi privlačnost i nekoliko dana.Pakovanje 800g u veličini 14mm.

Slika posle rastapanja

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019