Meleg Bait Catcher Boili Mix 1kg

Meleg Bait Catcher Boili Mix 1kg
Brend: Meleg Bait
Šifra proizvoda: 998
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 849,00RSD

Raspoložive opcije


* Arome::

Kol:  
   - ILI -   

Meleg Bait Catcher Boili Mix 1kg se razlikuje od ostalih zato što su aroma, primamljivači, stimulatori apetita i boja “zaključani” u miksu zahvaljujući našem jedinstvenom flav-lock procesu. Complete miksevi su napravljeni na bazi lako stvarljivog Hi-digest miksa.Dostupni u više različitih aroma.

Vrlo lako se pripremaju. Sve što treba da uradite je da razbijete nekoliko jaja u posudu i polako dodajete catcher boili miks, dok mešanjem ne dobijete homogenu masu odgovarajuće gustine da se bez problema može rolati u boili roleru.Dobijene kuglice je potom potrebno prokuvati u trajanju od 1 do 3 minuta u zavisnosti od željene tvrdoće gotove boile.

Šta je zapravo Hi-digest ?

Hi-digest mix predstavlja vrhunac među lako stvarljivim boili miksevima, nudeći idealne nivoe proteina, ugljenih hidrata, masti, vitamina i minerala. Hi-digest miksevi potvrdili su se i u najtežim uslovima zahvaljujući odličnom balansu lako svarljivih sastojaka, ovaj proizvod efikasno i brzo privlači šarana, obezbeđujući mu dugotrajni izvor hrane koji ga neće prezasititi već će iznova i iznova stvarati potrebu za hranjenjem.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019