Avid HQ Dual Layer Bivvy

Avid HQ Dual Layer Bivvy
Avid HQ Dual Layer Bivvy Avid HQ Dual Layer Bivvy Avid HQ Dual Layer Bivvy Avid HQ Dual Layer Bivvy
Brend: Avid Carp
Šifra proizvoda: 26xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 71.390,00RSD 64.290,00RSD

Raspoložive opcije


* Model:

Kol:  
   - ILI -   
Avid HQ Dual Layer Bivvy Za duže kampanje malo šta može biti luksuznije od fantastičnog HQ Dual Layer šatora. MKII verzija dolazi sa nadstrešnicom i razmaknutim šipkama tj. konstrukcijom koja povećava iskoristivi prostor unutar šatora dajući Vam više prostora nego bilo koja drugi bivi ovih gabarita.
 
Ova verzija kao i predhodna dolazi sa već dokazanim sistemom unutrašnjeg skina koji samo jednom treba zakačiti i on će uvek biti u sklopu šatora otklanjajući potrebu za winter skin-om.
Kako unutrašnj tako i spoljni materijal su potpuno dišući i vodootporni do 20,000mm, materijal je otporan na kondenzaciju, čineći šator hladnijim u letnjem i toplijim u zimskom periodu.

Matirani finiš spoljneg sloja daje HQ šatoru fantastičan izgled. To je šator otporan na sve vremenske uslove koji nijednom nije izneverio naše test ribolovce od kojih su neki u ribolovu provodili i po 5 dana u nedelji i to svake nedelje u godini.
HQ Bivvy ima zadnji prozor koji se može otvoriti iznutra, a sa prednje strane se može pohvaliti sa mrežom protiv komaraca. Bojama obeležene tačke za konekciju poda olakšavaju posavljanje istog dok dve šipke za odlaganje štapova ujedno daju i čvrstinu samom šatoru To je neverovatan bivi za duže kampanje, putovanja u inostranstvo ili samo kada želite da sav komfor kao kod kuće imate i u ribolovu.
 
Dostupan u verziji za jednu i dve osobe.
 
Dimenzije šatora za jednu osobu:
  • Širina 270cm x Dubina 230cm x Visina 140cm
  • Težina: 16kg ( 10kg samo šator)                  

Dimenzije šatora za dve osobe:

  • Širina 300cm x Dubina 300cm x Visina 150cm
  • Težina: 18kg ( 12kg samo šator)

 

 
 
 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019