Garbolino Slimax Competition Gold 13m

Garbolino Slimax Competition Gold 13m
Garbolino Slimax Competition Gold 13m Garbolino Slimax Competition Gold 13m
Brend: Garbolino
Šifra proizvoda: 19xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 610.090,00RSD 476.000,00RSD
PDV: 476.000,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Garbolino Slimax Competition Gold 13m Garbolino danas ima preko 70 godina istraživanja štapova i generalno ribolovačkog pribora.Mi ovde imamo sve to znanje i veštine upregnute kako bi se dizajnirala nova generacija štek štapova od kojih je Gold sam vrh ponude. Originalnost gotovog proizvoda se ogleda u poslednje dve sekcije (11 i 13m ) koje su paralelne i gotovo identične. Time se dobija tanji diametar od samo 43,4mm koji pruža ugodno i čvršće držanje štapa u odnosu na standardni diametar. Lakoća,balans,krutost i snaga, svi ovi elementi su sadržani u ovom modelu sa samo 8 segmenata. Premaz koji pokriva sve sekcije čini izvlačenje šteka naročito prijatnim!

Garbolino godinama unazad pravi štekove koji su korak ispred konkurencije. Garbolino nikada nije imao kataloški najlakši štek na tržištu,ali je zato znao da radi na balansu svojih štapova koji su napravljeni da traju. Proizvod takvog pristupa su pouzdani, kruti i fantastično balansirani štek štapovi koji rade sve ono što ribolovac zamisli.

Izradjen je korišćenjem jednog od najskupljih i najboljih karbona koji su dostupni,a to je THMS 900 GPa ,karbon koji osigurava izvanredan odnos čvrstoće,težine i snage.

Cena: Gold 13m + 4 x top 4 set 5,70m + 1 x teleskopski cup 4 kit 5,70m + mini prolunga + futrola

 

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2018